| Running Sushi u Westgate-u | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Seph Anime Star

Broj postova : 31 Join date : 09.04.2010
 | Naslov: Running Sushi u Westgate-u 23/4/2010, 6:41 am | |
| Radi se o restoranu pod imenom Running Asia koji postoji u Westgate shopping centru pored Zaprešića. Restoran nudi azijsku (japansku) hranu i to na pokretnoj traci koja prolazi pored vas dok vi uzimate jela po želji. U Japanu postoje restorani koji na taj način serviraju samo sushi (kaiten zushi) dok na zapadu serviraju i dosta ostalih jela. Ponuda hrane varira od dana i od vremena. Osobno sam bio u srijedu, negdje oko 3 sata popodne i čini mi se da je tada ponuda jako dobra. Od sushija imaju maki sushi (rolani) i nigiri sushi (oblikovan rukom), od ostalih jela ima dosta onih koja uključuju plodove mora (dagnje, kozice, lignje) ima tipičnih kineskih (čips od jastoga, spring rolls) i korejskih kuhanih u woku. Bar trećina jela su i deserti, od pudinga od vanilije na sojinom mlijeku do manga, šnita kolača, pohanih banana.. Ovo obilje hrane  košta 59 kuna po osobi (cijena pića nije uključena), jedete koliko možete i količinski i vremenski. Ova cijena je sa popustom i sigurno traje do kraja travnja a kako nam je pričala simpatična poslužavateljica, možda tako i ostane. Itadakimasu! |
|
 | |
Rima Admin

Broj postova : 75 Join date : 06.04.2010 Age : 22 Lokacija : The World That Never Was
 | Naslov: Re: Running Sushi u Westgate-u 23/4/2010, 4:38 pm | |
| O boze. Ja bi to! Vec jednom sam bila u japanskom restoranu, ali u Nizozemskoj. Moram priznati da sam samo po sladoled isla dvaput. ^^;
Odlazak u Westgate odgadam dulje vrijeme, sad bas moram ic. :3 ______________________ I can't, not the way I am now. But, what would it take for me to be like you. |
|
 | |
Aoi No Yuuki Anime Fighter

Broj postova : 56 Join date : 24.07.2010 Age : 22 Lokacija : Magnolia
 | Naslov: Re: Running Sushi u Westgate-u 30/7/2010, 7:24 am | |
| |
|
 | |
animePeace Anime Star

Broj postova : 19 Join date : 27.07.2010
 | Naslov: Re: Running Sushi u Westgate-u 30/7/2010, 9:10 pm | |
| Hvala za informaciju razlog više da se malo putuje :D |
|
 | |
Seph Anime Star

| Naslov: Re: Running Sushi u Westgate-u 1/8/2010, 6:14 pm | |
| Ne morate više u Westgate na sushi, restoran je propao. |
|
 | |
Aoi No Yuuki Anime Fighter

Broj postova : 56 Join date : 24.07.2010 Age : 22 Lokacija : Magnolia
 | |
 | |
Seph Anime Star

| Naslov: Re: Running Sushi u Westgate-u 8/12/2010, 2:49 pm | |
| Ponovo je otvoren! Ima različite cjenike tokom dana, koliko se sjećam radnim danom do negdje 17h je 69 Kuna, nakon toga 99 Kuna a zadnji sat pred zatvaranje je svaki tanjurić 5 Kuna. Vikendom je stalno 99 Kn. |
|
 | |
Suzaku Kururugi Power Otaku

Broj postova : 224 Join date : 01.07.2012 Age : 33 Lokacija : Zagreb,centar
 | Naslov: Re: Running Sushi u Westgate-u 2/10/2012, 9:45 pm | |
| Dobro.Morat ću da odem u taktičku izvidnicu |
|
 | |
SailorRishi Admin

Broj postova : 388 Join date : 23.08.2011 Lokacija : ॐ
 | Naslov: Re: Running Sushi u Westgate-u 2/10/2012, 9:58 pm | |
| super ponuda, salmonela za 5Kn |