| Što trenutno gledate? | |
|
+49deathbrand 5LoX5 BkpOP Erroratu Gremory Dethorhyne Josip84 Naga tenshiihikari piro222 otaku girl Hrca Flanout sao1991 Baczy jugemxjugem sensei_goran Saiko skinglass animefun1234 Helix Grimmjow-94 Tenkista ecimir shiyuma Shader Masuku Nyxie rue LilithK House196 Dbk1998 NellielTu evolve syebotext anime_rules Arrka Smak SailorRishi extraordinary Suzaku Kururugi Kodoku Poetus bea666 roverandom XxDeadlyCupcakexX Sovac Johnny fingolfin 53 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
fingolfin Moderator

Broj postova : 742 Join date : 22.04.2012 Age : 32
 | Naslov: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 1:44 pm | |
| Dakle, kao što i sam naslov topica govori koje anime trenutno gledate? ^^ Ovdje isto tako možete tražiti neku preporuku ako ne znate što gledati dalje i/ili ste u nedoumici između nekoliko naslova... Dakle, da ja počnem, ja trenutno gledam: Fate/Zero 2nd Season Jormungand Lupin III: A woman named MIne Fujiko (japanski naziv vjerojatno ne bi mogao pogoditi iz prve bez 'šalabahtera' xD ) Medaka Box Naruto Shippuuden Nazo No Kanojo X Sakamichi no Apollon Tasogare Otome X Amnesia Još su On-Hold: Haruhi Suzumiya no Yutsu (2009) i Baccano. To vjerojatno krećem završiti čim prođu ovi animei koji su trenutno ongoing (dakle, sve osim Naruta koji će imati pitaj boga koliko ep i Sakamichi bi trebao imati više od 12/13 ep kao i ovi ostali). Da čujem vas sada!  | |
|
 | |
Johnny Moderator

Broj postova : 799 Join date : 30.08.2011 Age : 29 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 2:04 pm | |
| Gleda se: Hellsing Elfen lied Lucky star Chuu bra!
Planiram početi/nastaviti u dogledno vrijeme: Bakemonogatari H.O.T.D. Fullmetal alchemist Gosick paprika Cowboy bebop movie
Znm da ima dosta klasika, ali to nemrem preko školske godine u miru pogledati, sad opušteno bez imalo sekiracije mogu gledati što hoću ^^
| |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 2:04 pm | |
| Da vidimo... jednom tjedno dok izadje nova epizoda: Naruto, Fairy Tail, One Piece (subbed) Pokemon, Yugioh ZEXAL, Bleach (dubbed)
Zavrseni serijali koje gledam (u smislu da su izasle sve epizode): Beelzebub (sub), Baccano!, Black Butler, Elfen Lied (dub)
Ako mi je dosadno pogledam omiljene epizode od necega sto imam na hard disku a vec sa pogledao: Code Geass, Death Note, Durarara!!, Hellsing Ultimate, Dragon Ball Z ili neki studio ghibli film
I jos su mi Neon Genesis Evangelion i Soul Eater na cekanju
|
|
 | |
Sovac Moderator

Broj postova : 388 Join date : 14.06.2012 Age : 33 Lokacija : Zagorje
 | Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 3:53 pm | |
| Jedino što je on air u ovom trenutku, a da pratim je Naruto. U ovoj sezoni sam gledao još i Kore wa Zombie desuka? of the Dead. Nešto sam u zadnje vrijeme usporio sa gledanje animea na računo 30 Rocka. | |
|
 | |
XxDeadlyCupcakexX Ultimate Power Otaku

Broj postova : 492 Join date : 15.06.2012 Age : 25
 | Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 4:42 pm | |
| - Spoiler:
- House196 je napisao/la:
- Da vidimo... jednom tjedno dok izadje nova epizoda: Naruto, Fairy Tail, One Piece (subbed)
Pokemon, Yugioh ZEXAL, Bleach (dubbed)
Zavrseni serijali koje gledam (u smislu da su izasle sve epizode): Beelzebub (sub), Baccano!, Black Butler, Elfen Lied (dub)
Ako mi je dosadno pogledam omiljene epizode od necega sto imam na hard disku a vec sa pogledao: Code Geass, Death Note, Durarara!!, Hellsing Ultimate, Dragon Ball Z ili neki studio ghibli film
Elfen Lied? Stvarno? Brrrr!!! Meni se to nekako čini prebrutalno.... Ja sam pogledala Death note, Naruto,malo pratim One piece s bratom i gledala sam Detective Conan, više ne znam što bih gledala. Pa, ako netko ima za prijedlog neki dobar mystery, action anime ,koji nije toliko brutalan kao Elfen Lied, recite mi, baš me zanima... | |
|
 | |
Sovac Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 5:12 pm | |
| Jesi gledala/čitala monster? Mislim da bi se uklapalo u ovo što tražiš, iako je manje akcija više triler i nema ništa nadnaravno. | |
|
 | |
XxDeadlyCupcakexX Ultimate Power Otaku

Broj postova : 492 Join date : 15.06.2012 Age : 25
 | Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 5:15 pm | |
| - Spoiler:
- Sovac je napisao/la:
- Jesi gledala/čitala monster? Mislim da bi se uklapalo u ovo što tražiš, iako je manje akcija više triler i nema ništa nadnaravno.
ej,baš sam ga prije pet minuta našla i sad ga gledam, da vidim kakav je... Ipak, hvala | |
|
 | |
Sovac Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 5:20 pm | |
| Nema problema, sam se trebam sjetiti šta sam sve pogledao. Pola toga sam zaboravio. Kada ovak pričam zvučim si ko nekakav veliki sage koji mudro gladi bradu. | |
|
 | |
fingolfin Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 5:25 pm | |
| - Spoiler:
- Sovac je napisao/la:
- Nema problema, sam se trebam sjetiti šta sam sve pogledao. Pola toga sam zaboravio. Kada ovak pričam zvučim si ko nekakav veliki sage koji mudro gladi bradu.
LoL xD myanimelist.net is your friend  Ako ne možeš popamtit sve što si gledao xD Meni je jako korisna ta stranica ^^ | |
|
 | |
Sovac Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 5:30 pm | |
| Sve to cool, ali tko će ih se sada svih sjetiti da ih stavim. Ipak ako sada počnem valjda ću eventualno nadoknaditi. | |
|
 | |
Johnny Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 15/6/2012, 8:01 pm | |
| - Spoiler:
- XxDeadlyCupcakexX je napisao/la:
- Da vidimo... jednom tjedno dok izadje nova epizoda: Naruto, Fairy Tail, One Piece (subbed)
Pokemon, Yugioh ZEXAL, Bleach (dubbed)
Elfen Lied? Stvarno? Brrrr!!! Meni se to nekako čini prebrutalno.... Ja sam pogledala Death note, Naruto,malo pratim One piece s bratom i gledala sam Detective Conan, više ne znam što bih gledala. Pa, ako netko ima za prijedlog neki dobar mystery, action anime ,koji nije toliko brutalan kao Elfen Lied, recite mi, baš me zanima...
Hmm, znači tražiš nešto mystery/action manje brutalno od Elfena? Imam par prijedloga: 11eyes - pa...krvi ima, ali nije brutalan kao Elfen, ugođaj je genijalan Asura Cryin' - pomalo mecha s dosta akcije prožete metafizičkim Mahou Shoujo Madoka Magica - crnjak teški, ali nije brutala, masterpiece Pitaj ako te zanimaju detalji, ali mislim da ovo svakako odgovara opisu  | |
|
 | |
roverandom Moderator

Broj postova : 401 Join date : 14.04.2012 Age : 30 Lokacija : Slatina
 | Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/6/2012, 8:10 pm | |
| Re-watcham Death Note s curom. A sam gledam: Nisemonogatari - sequel odličnog Bakemonogatarija Mahou Shoujo Madoka★Magica - reko ajd da vidim zašto Johnny toliko to hvali, a i zanima me zašto je 17+ a nije ni ecchi. Odgledao dvije epizode i još uvijek izgleda kao neka mjesečeva ratnica xD Sakamichi no Apollon - mali odmor od supernatural/fantasy/action stvari, i baš mi paše.. Ali sve je na holdu jer nemam laptop!!  Do četvrtka samo moram preživit na mobitelu i kod brata i gdje god stignem dobit fix (zna fingolfin kolko sam ovisan o internetu/laptopu) inače, [You must be registered and logged in to see this link.] , tu sve piše (addajte me ako netko ima) | |
|
 | |
fingolfin Moderator

| |
 | |
Johnny Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 7:12 am | |
| Kad sam ja počinjao gledati Madoku, mislio sam si: ". . .OK, Tibore, koji je tebi k***c da na ovo tratiš moje vrijeme? xD " (Tibor-best friend) On mi rekao da se strpim. I negdje oko 6. epizode sve pomalo krene svojim putem i ono što je dotad izgledalo prokleto lame je dobilo svojh smisao. Anime je živi proljev prvih 5 epizoda, ali poslje sve dođe na svoje. | |
|
 | |
bea666 Anime Star

Broj postova : 38 Join date : 09.06.2012
 | Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 5:31 pm | |
| trenutno.. Bakemonogatari (frend pokazao,dobar je) Clannad (tek pocela) Rosario+Vampire (stala,ne da mi se vise) Ranma (isto pauzirala,ali planiram dovrsit konacno jer je dobar) Bleach (tek pocela) Psychic Academy (malo je bez veze,al aj,kratko je) Soul Eater (tek pocela,isto preporuka frenda,cini se okej) Naruto (negdje na pola stala,zamorno xD) Kiss × sis (funny,to sam isto stala al nastavit cu) Toradora Fairy Tail (trenutno najvise gledam) previse sam toga zapocela xd
Zadnja promjena: bea666; 24/6/2012, 9:46 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
 | |
fingolfin Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 5:37 pm | |
| - Spoiler:
- bea666 je napisao/la:
- trenutno..
Bakemonogatari (frend pokazao,dobar je) Naruto (negdje na pola stala,zamorno xD) previse sam toga zapocela xd
Bakemonogatari je odličan ^^ A Naruto je i meni na trenutke bio jako naporan... Na kojoj si epizodi stala? Ili si već na Shippuudenu ? Ja sam fillere preskakao i u Narutu i u Shippuudenu... | |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 5:41 pm | |
| |
|
 | |
fingolfin Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 5:45 pm | |
| | |
|
 | |
bea666 Anime Star

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 6:17 pm | |
| - Spoiler:
pokusavala sam zavrsit skolu zadnjih par tjedana,pa sam se maknula s forumova i fejsa i svega. al evo me xD oke,zainteresirana sam sad za Soul Eater
Zadnja promjena: bea666; 24/6/2012, 9:46 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
 | |
fingolfin Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 6:22 pm | |
| Mislim da nakon 131. ep možeš odmah otići na Shippuuden, jer nakon toga su samo filleri (i to loši i dosadni...). | |
|
 | |
bea666 Anime Star

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 6:29 pm | |
| - Spoiler:
- fingolfin je napisao/la:
- Mislim da nakon 131. ep možeš odmah otići na Shippuuden, jer nakon toga su samo filleri (i to loši i dosadni...).
vjerojatno i hocu cim zavrsim s ostalim kratkim animeima,nek ceka sad.  | |
|
 | |
Gost Gost

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 6:32 pm | |
| A onda ces i u Shippudenu morati svako malo preskakati epizode ako ne volis fillere |
|
 | |
fingolfin Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 6:41 pm | |
| - Spoiler:
- A onda ces i u Shippudenu morati svako malo preskakati epizode ako ne volis fillere
Da, nema ništa loše u preskakanju fillera u tim dugim animeima xD | |
|
 | |
Sovac Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 6:52 pm | |
| Da se malkice vratimo na temu, upravo sam završio sa Mahou Shoujo Madoka Magica i mogu reći da je jako dobar anime, iako si ne mogu pomoći da ne primjetim da puno elemenata vuče na neke druge anime. | |
|
 | |
Johnny Moderator

| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 18/6/2012, 7:14 pm | |
| - Spoiler:
- Sovac je napisao/la:
- Da se malkice vratimo na temu, upravo sam završio sa Mahou Shoujo Madoka Magica i mogu reći da je jako dobar anime, iako si ne mogu pomoći da ne primjetim da puno elemenata vuče na neke druge anime.
Drago mi je da ti se sviđa  Ah, istina, među ostalim su se autori trudili da liči na klasični mahou shoujo, dakle morao je biti maksimalno klišejiziran i c/p-an da poanta bude poanta | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Što trenutno gledate?  | |
| |
|
 | |
| Što trenutno gledate? | |
|