| Što trenutno gledate? | |
|
+49deathbrand 5LoX5 BkpOP Erroratu Gremory Dethorhyne Josip84 Naga tenshiihikari piro222 otaku girl Hrca Flanout sao1991 Baczy jugemxjugem sensei_goran Saiko skinglass animefun1234 Helix Grimmjow-94 Tenkista ecimir shiyuma Shader Masuku Nyxie rue LilithK House196 Dbk1998 NellielTu evolve syebotext anime_rules Arrka Smak SailorRishi extraordinary Suzaku Kururugi Kodoku Poetus bea666 roverandom XxDeadlyCupcakexX Sovac Johnny fingolfin 53 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
sammycrusade Anime Fighter
Broj postova : 57 Join date : 14.04.2014 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/4/2014, 10:49 am | |
| No Game No Life [You must be registered and logged in to see this link.]za sada je ok ko oce moze pogledati tek izlazi anime na 2 je ep. | |
|
| |
Helix Anime Star
Broj postova : 48 Join date : 01.01.2013 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/4/2014, 2:19 pm | |
| Cini mi se da mi je post od jucer nestao ili sam zaboravio ga postat Nego, tražim neki anime sa ozbiljnijom temom, može drama ili nesto slicno, ali i ne mora biti, glavno da su odnosi likova realni i da je i animacija kvalitetna. Pošto Clannad nisam nikada pogledao bas ga "nabavljam" pa da vidim da li ce biti tako depresivan kao sto ljudi govore. Taman u skladu sa vremenom vani | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/4/2014, 3:07 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Genres: horror, mystery, thriller, na zalost samo 12 EP. | |
|
| |
Helix Anime Star
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/4/2014, 3:20 pm | |
| Za Another cuo jesam, gledao nisam, tako da bas skidam i hvala na preporuci. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/4/2014, 4:22 pm | |
| imam ti jos jedan bum ti ga nasao pa bum ti napisao al je sub verziji Mirai Nikki -http://www.animefreak.tv/watch/mirai-nikki-online Deadman Wonderland - [You must be registered and logged in to see this link.] ima i dub Kurozuka - [You must be registered and logged in to see this link.]Hellsing - [You must be registered and logged in to see this link.]Shingeki No Kyojin - [You must be registered and logged in to see this link.]Dansai Bunri No Crime Edge - [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Helix Anime Star
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/4/2014, 5:14 pm | |
| Nisam gledao Kurozuka i Dansai Bunri No Crime Edge. Attack on titan cekam drugu sezonu naravno, Deadman Wonderland se isto nadam drugoj sezoni, Mirai Nikki mi je stvarno dobar bio. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/4/2014, 6:50 pm | |
| jesi li gledao claymore dsta je dobar bar meni [You must be registered and logged in to see this link.]Genres: adventure, drama, fantasy, science fiction Themes: monsters, superpowers Plot Summary: In a world rife with deadly creatures called “youma”, a young silver eyed woman, Clare, works on behalf of an organisation that trains female youma halfbreeds into warriors with the ability to destroy these creatures. Considered a rogue for picking up a stray child & almost losing herself to her youma side by “Awakening”, she is constantly assigned rather dangerous missions na zalost za sada je samo sezona 1 vani | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/4/2014, 6:51 pm | |
| Shingeki No Kyojin (Attack on titan) oce li uopce izaci druga sezona | |
|
| |
animefun1234 Anime Star
Broj postova : 8 Join date : 26.03.2013
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 20/4/2014, 9:28 am | |
| Gledam:
Fate/zero Ishuukan Friends Mahouka Koukou no Rettousei Log Horizon Btooom!
Ima svega ^-^ | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 21/4/2014, 8:29 pm | |
| Log Horizon je zavrsio sada cekam 2 sezonu Fate/Zero mi je odlican sada gledam i cekam - Yowamushi Pedal ep. 28 za sada je odlican samo moram cekat tjedan dana za novu ep.
al sam poceo citati mangu Yowamushi Pedal da vidim kaj ce kao biti al nevolim nikaj citat unaprijed al ako oces neki dobar anime bum ti poslao link | |
|
| |
House196 Moderator
Broj postova : 388 Join date : 24.09.2012 Age : 31 Lokacija : Ispred monitora
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 22/4/2014, 2:13 pm | |
| Od novih ne gledam nista a od starih sto mi upadne u oko... trenutno zavrsavam drugu sezonu Ghost in the Shell | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 22/4/2014, 2:24 pm | |
| Ghost in the Shell meni je jadan od losijih anime | |
|
| |
Erroratu Anime Star
Broj postova : 30 Join date : 25.10.2013 Age : 27 Lokacija : Osinja,BIH
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 22/4/2014, 8:01 pm | |
| - sammycrusade je napisao/la:
- pogledao sam prvu ep. JoJo's Bizarre Adventure - Stardust Crusaders
i nije mi bas nesto poseban
Kasni odgovor >.< Part 1 je malo glup,part 2 je sjajan,part 3(To jest Stardust Crusaders) je izuzetno dobar,ali da ga skontas moras znati sta se radi u part 1 i 2(Gledaj njih prvo,mladi Joseph je sjajan) Ja citam part 8 mangu trenutacno,i jedva cekam anime verziju part 7(posto part 7 ima Isusa Hrista,Dinosauruse,Naciste,predsednika amerike koji prolazi kroz dimenzije itd. itd.) Stardust Crusaders je jedna od onih animea koja ce postati bolja kada se prica malo razvije(3 epizoda je vec izasla a jos nismo upoznali sve glavne likove) | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 22/4/2014, 10:06 pm | |
| idem ponovno pogledati ospocetka JOJO samo kaj mi je malo cudna grafika mozda ja nisam naviknuo na takvu ili neznam drugacija je od ostalih kojih ja gledam | |
|
| |
Erroratu Anime Star
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 23/4/2014, 8:00 pm | |
| part 1-2 ima grafiku u kojoj su svi glavni likovi preterano misicavi(Joseph i Jonathan) U part 3 svi imaju ogromna ramena Part 4 je normalan U part 5 pa nadalje svi nekako zenskasto izgledaju JoJo je veoma cudan kada dodje do grafike Edit: Iznenadjuje me koliko ljudi nezna za JoJo's Bizarre Adventure,pogotovo zato sto skoro svaki anime barem jednom pomene JoJo's Bizarre Adventure. Lucky Star je referencirao JoJo,Shikamaru is Naruta radi JoJo poze za vreme svog Shadow Possesion-a,Dangan Ronpa pomene Standove(tj.Moci likova iz JoJo-a),Date A Live pominje JoJo,Assasination Classroom pominje JoJo,Hunter X Hunter isto,i mnogi ostali kao Rosario + Vampire,Idolmaster,ToraDora,Kill la Kill itd. itd. Cak i igrice kao Dark Souls,Street Fighter,Persona isto pominju JoJo JoJo je izuzetno popularan u Japanu | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 23/4/2014, 9:10 pm | |
| JE JE samo ja nisam u japanu nego sam u hrvatskoj nbemam ja nikaj protiv crtica nekom se svidi nekom ne svi imaju razlicite ukuse kad dodemo do toga | |
|
| |
tenshiihikari Anime Star
Broj postova : 15 Join date : 21.03.2013 Age : 29
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 21/5/2014, 4:27 pm | |
| Ljudi gdje ste nestali? ja pratim neke iz spring season: Ryuugajou Nanana no Maizoukin- ok malo naporan s previše entuzijazma No Game No Life- zanimljiv (za sad) nadam se da cijeli koncept se neće stalno ponavljat Black Bullet- skor ok, možda malo prebrzo odvijanje radnje Bokura wa Minna Kawaisou- lagani slice of life+comedy, čisto ok za razbibrigu Soredemo Sekai wa Utsukushii- zanimljivo i neobično Gokukoku no Brynhildr- definitivno najbolji od svih, priča iznimno kreativna i nepredvidljiva Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi- slatko, ali dosadnjikavo Date A live II- ista priča, harem se povećava | |
|
| |
Suzaku Kururugi Power Otaku
Broj postova : 224 Join date : 01.07.2012 Age : 39 Lokacija : Zagreb,centar
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 22/5/2014, 3:01 am | |
| Highschol dxd,Kill la kill,Tenjou tenge | |
|
| |
roverandom Moderator
Broj postova : 401 Join date : 14.04.2012 Age : 31 Lokacija : Slatina
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 26/5/2014, 11:34 pm | |
| Evo što ja pratim, odvojeno kolko tolko u 'tierove' od najbolja 3 do najlošijeg:
Kenzen Robo Daimidaler No Game No Life Ping Pong the Animation
Hitsugi no Chaika Haikyuu!! Date a Live II Mekakucity Actors Ryuugajou Nanana no Maizoukin Kanojo ga Flag wo Oraretara Bokura wa Minna Kawaisou Isshuukan Friends Gokukoku no Brynhildr Break Blade Love Live S2
Escha & Logy Knights of Sidonia Gochuumon wa Usagi Desu ka? Black Bullet Blade and Soul Manga-san to Assistant-san Akuma no Riddle Selector Infected WIXOSS Soredamo Sekai wa Utsukushii
Mahouka Koukou no Rettousei | |
|
| |
XxDeadlyCupcakexX Ultimate Power Otaku
Broj postova : 492 Join date : 15.06.2012 Age : 26
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 17/6/2014, 7:53 am | |
| Ja sam u zadnjih par mjeseci pogledala Mirai Nikki, Corpse party i Hentai ouji to warawanai neko. Mirai Nikki je za mene bio anime čija je priča i ideja jako zanimljiva i dizajn likova mi se jako svidio. Ali nekako sam se razočarala sa krajem. Neznam..očekivala sam više, ali sve u svemu, odličan anime! Dalje, corpse patry je zaista anime za koji se treba imati jak želudac. U svoje 4 epizode izražava toliko okrutnosti, krvi i smrti da je to jednostavno užasno. Ali je jaaaako napet i zanimljiv! I zaista sam uživala gledajući taj anime (iako nakon njega nisam mogla ništa jesi T__T). I to je definitivno najokrutniji anime koji sam ikada gledala! A Hentai ouji to warawanai neko ne znam zašto sam počela gledati. Svidjela mi se jako animacija i likovi su mi izgledali slatko, pa sam počela i to gledati i nisam se razočarala. Baš je bilo smiješno | |
|
| |
roverandom Moderator
Broj postova : 401 Join date : 14.04.2012 Age : 31 Lokacija : Slatina
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 19/6/2014, 7:56 am | |
| Zašto ljudi gledaju nešto od čega će se loše osjećat? Nikad neću skužit zašto se gledaju horrori, melodrame, tragedije... Te žanrove treba ukinut, baš su fuj. Hentai Ouji je odličan | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 19/6/2014, 6:48 pm | |
| - roverandom je napisao/la:
- Zašto ljudi gledaju nešto od čega će se loše osjećat? Nikad neću skužit zašto se gledaju horrori, melodrame, tragedije... Te žanrove treba ukinut, baš su fuj.
Hentai Ouji je odličan iskreno, ja sam to htjela prestat gledati zato što mi je bilo jako strašno ali mi se radnja jako svidjela i htjela sam znati kako će se završiti i eto pogledala sam do kraja taj anime. ^^ da hentai ouji me zaista pozitivno iznenadio i Tsukiko mi je super lik! | |
|
| |
Erroratu Anime Star
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 21/6/2014, 12:15 am | |
| - XxDeadlyCupcakexX je napisao/la:
Dalje, corpse patry je zaista anime za koji se treba imati jak želudac. U svoje 4 epizode izražava toliko okrutnosti, krvi i smrti da je to jednostavno užasno. Ali je jaaaako napet i zanimljiv! I zaista sam uživala gledajući taj anime (iako nakon njega nisam mogla ništa jesi T__T). I to je definitivno najokrutniji anime koji sam ikada gledala!
Igraj Igricu isto. 100 puta je bolja od veoma kratkog anime-a. A i anime je bukvalno isao na najgori moguci kraj | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 21/6/2014, 6:54 am | |
| - Erroratu je napisao/la:
- XxDeadlyCupcakexX je napisao/la:
Dalje, corpse patry je zaista anime za koji se treba imati jak želudac. U svoje 4 epizode izražava toliko okrutnosti, krvi i smrti da je to jednostavno užasno. Ali je jaaaako napet i zanimljiv! I zaista sam uživala gledajući taj anime (iako nakon njega nisam mogla ništa jesi T__T). I to je definitivno najokrutniji anime koji sam ikada gledala!
Igraj Igricu isto. 100 puta je bolja od veoma kratkog anime-a. A i anime je bukvalno isao na najgori moguci kraj pa baš igrica nije samo za psp? jer ja sam bila tražila da skinem za komp ali neznam, ne izgleda mi isto kao anime.. a da? kraj je meni baš bio užasan. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? 7/7/2014, 8:53 pm | |
| Ovo namjeravam pogledati u sljedce 2 godine Vise od 25% toga sam pogledao al vrijeme prode brzo kaa se gleda nekaj zanimjivo.
B
Baby Steps [ongoing] Bakemonogatari Bakumatsu Gijinden Roman Bakumatsu Rock [ongoing] Bartender Basquash! Battle Programmer Shirase Bayonetta: Bloody Fate (Movie) Beelzebub Beelzebub: Hirotta Akachan wa Daimaou!? (Movie) Ben-To Binbou Shimai Monogatari Binchou-tan Bishoujo Senshi Sailor Moon Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal (Web) [ongoing] Bishoujo Senshi Sailor Moon R Bishoujo Senshi Sailor Moon S Bishoujo Senshi Sailor Moon Sailor Stars Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS Black Bullet [ongoing] Black Rock Shooter (OVA) Black Rock Shooter (2012) Blade Blade and Soul [ongoing] Blood Lad Blood Lad OVA (OVA) Blood+ Blue Drop: Tenshi-tachi no Gikyoku Boku no Imouto wa Oosaka Okan Boku wa Tomodachi ga Sukunai Boku wa Tomodachi ga Sukunai Add-on Disc (OVA) Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next Boku wa Tomodachi ga Sukunai OVA (OVA) Bokura ga Ita Bokura wa Minna Kawaisou [ongoing] Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (OVA) Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan Second (OVA) Boukyaku no Senritsu Bounen no Xamdou (Web) Boys Be... Brave 10 Break Blade (Movie) Break Blade (2014) [ongoing] Btooom! Buddy Complex Bungaku Shoujo (Movie) Bungaku Shoujo: Kyou no Oyatsu - Hatsukoi (OVA) Bungaku Shoujo: Memoire (OVA) Bus Gamer (TV Special) Busou Renkin Busou Shinki Byousoku 5 Centimeter (Movie)
C
Campione! Canaan Canvas 2: Niji Iro no Sketch Captain Earth [ongoing] Card Captor Sakura Card Captor Sakura (Movie) Card Captor Sakura - Fuuin Sareta Card (Movie) Cardfight!! Vanguard Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen [ongoing] Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen Chihayafuru Chihayafuru 2 Chihayafuru 2: Waga Mi Yo ni Furu Nagame Seshi Ma ni (OVA) Chitose Get You!! Chocotan! (TV Special) Chokotto Sister Chou Soku Henkei Gyrozetter Choujigen Game Neptune The Animation Chouyaku Hyakunin Isshu: Uta Koi. Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren Clannad (Movie) Clannad Clannad After Story Code Geass: Boukoku no Akito (Movie) [ongoing] Code Geass: Hangyaku no Lelouch Code Geass: Hangyaku no Lelouch - Nunnally in Wonderland (OVA) Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 Code-E Colorful (2010) (Movie) Computer Kakumei (TV Special) Coppelion Corpse Party: Missing Footage (OVA) Corpse Party: Tortured Souls - Bougyaku Sareta Tamashii no Jukyou (OVA) Cossette no Shouzou (OVA) Cowboy Bebop Crystal Blaze Cuticle Tantei Inaba Cyclops Shoujo Saipuu (Web)
D
D-Frag! D.N. Angel Da Capo Da Capo if (OVA) Da Capo II Da Capo II Second Season Da Capo III Da Capo Second Season Dakara Boku wa, H ga Dekinai. Dakara Boku wa, H ga Dekinai. OVA (OVA) Dan Doh!! Dansai Bunri no Crime Edge Danshi Koukousei no Nichijou Dantalian no Shoka Dantalian no Shoka: Ibarahime (OVA) Dareka no Manazashi (Movie) Date a Live Date a Live II [ongoing] Date a Live OVA (OVA) Deadman Wonderland Deadman Wonderland OVA (OVA) Dear Boys DearS Dennou Coil Denpa Onna to Seishun Otoko Denpa Teki na Kanojo (OVA) Denshin Mamotte Shugogetten! (OVA) Devil Survivor 2 The Animation Diabolik Lovers Diamond no Ace [ongoing] Disk Wars: Avengers [ongoing] Dog Days Dog Days Dash Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark (OVA) Dororon Enma-kun: Meeramera Doujin Work Dragon Collection [ongoing] Dragon Crisis! Dragon Drive Dragon Half (OVA) Dramatical Murder [ongoing] Druaga no Tou: the Aegis of Uruk Druaga no Tou: the Sword of Uruk
E
Ebiten: Kouritsu Ebi Sugawa Koukou Tenmonbu (Web) Ebiten: Kouritsu Ebi Sugawa Koukou Tenmonbu OVA (OVA) ef - a tale of melodies ef - a tale of memories Eiga K-On! (Movie) Eiyuu Densetsu: Sora no Kiseki The Animation (OVA) Elfen Lied Erementar Gerad Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi [ongoing] Eureka Seven Ao: Jungfrau no Hana-tachi (OVA) Eyeshield 21
F
Fantasista Doll Final Approach Final Fantasy Unlimited Fortune Arterial (OVA) Fortune Arterial: Akai Yakusoku Free! Free! Eternal Summer [ongoing] Furi Kuri (OVA) Fuse: Teppou Musume no Torimonochou (Movie) Fushigi no Umi no Nadia Fushigi Yuugi Fushigi Yuugi (1996) (OVA) Fushigi Yuugi: Dai Ni Bu (OVA) Fushigi Yuugi: Eikouden (OVA) Futakoi Futakoi Alternative Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yattemita. [ongoing] Fuuun Ishin Dai Shougun [ongoing]
G
GA: Geijutsuka Art Design Class Gakuen Alice Gakuen Heaven Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead - Drifters of the Dead (OVA) Gakuen Utopia Manabi Straight! Galilei Donna Gatchaman Crowds Gekkan Shoujo Nozaki-kun [ongoing] Gen'ei o Kakeru Taiyou Genji Monogatari Sennenki Genshiken Genshiken (2006) (OVA) Genshiken 2 Genshiken Nidaime Genshiken Nidaime no Roku (OVA) Giant Killing Gift: Eternal Rainbow Gifuu Doudou!! Kanetsugu to Keiji Gilgamesh Gin no Saji Gin no Saji 2 Gin'iro no Olynssis Ginban Kaleidoscope Ginga e Kickoff!! Ginga Kikoutai Majestic Prince Gingitsune Girls und Panzer GJ-bu GJ-bu 2 (TV Special) Glasslip [ongoing] Go! Go! 575 Gochuumon wa Usagi Desuka? [ongoing] Gokicha!! Cockroach Girl! (Web) Goku Sayonara Zetsubou Sensei (OVA) Gokujo. Gokurakuin Joshikou Ryou Monogatari Gokujou Seitokai Gokukoku no Brynhildr [ongoing] Gokusen Golden Time Goshuushou-sama Ninomiya-kun Gosick Goulart Knights: Evoked the Beginning Black (OVA) Grappler Baki Grappler Baki: Saidai Tournament Hen Gravitation Gravitation OVA (OVA) Grenadier: Hohoemi no Senshi GTO Guin Saga Gyakkyou Burai Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji: Hakairoku Hen Gyo (OVA)
H
H2O ~Footprints in the Sand~ Haikyuu!! [ongoing] Haiyore! Nyaruko-san Haiyore! Nyaruko-san W Hajime no Ippo Hajime no Ippo: Champion Road (TV Special) Hajime no Ippo: Mashiba vs Kimura (OVA) Hajime no Ippo: New Challenger Hajime no Ippo: Rising Hakaba Kitarou Hakkenden: Touhou Hakken Ibun Hakkenden: Touhou Hakken Ibun 2 Hakuouki Hakuouki Sekkaroku (OVA) Hakuouki: Hekketsu-roku Hakuouki: Reimei-roku Hakushaku to Yousei Hamatora Hana Yamata [ongoing] Hanasakeru Seishounen Hanaukyou Maid Tai Hanaukyou Maid Tai OVA (OVA) Hanaukyou Maid Tai: La Verite Hanayaka Nari, Waga Ichizoku: Kinetograph (OVA) Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora Happiness! Hatenkou Yuugi Hatsukoi Limited Hayate no Gotoku! Can't Take My Eyes Off You Hayate no Gotoku! Cuties Hayate no Gotoku! Heaven is a Place on Earth (Movie) Hayate no Gotoku!! 2nd Season Hayate no Gotoku!! OVA (OVA) Heart no Kuni no Alice: Wonderful Wonder World (Movie) Hen Zemi Hentai Ouji to Warawanai Neko. Hero Bank [ongoing] Higashi no Eden: Gekijouban I The King of Eden (Movie) Higashi no Eden: Gekijouban II Paradise Lost (Movie) High School DxD High School DxD New High School DxD OVA (OVA) Higurashi no Naku Koro ni Kai Higurashi no Naku Koro ni Kira (OVA) Higurashi no Naku Koro ni Rei (OVA) Hiiro no Kakera Hiiro no Kakera Dai Ni Shou Hiiro no Kakera Taizen: Totsugeki! Tonari no Ikemens (OVA) Himawari! Himawari! 2 Himegoto [ongoing] Hitohira Hitsugi no Chaika [ongoing] Hiyokoi (OVA) Holy Knight (OVA) Hoozuki no Reitetsu Hoshi no Koe (OVA) Hoshi o Ou Kodomo (Movie) Hoshizora e Kakaru Hashi Hoshizora e Kakaru Hashi OVA (OVA) [ongoing] Hotaru no Haka (Movie) Hotarubi no Mori e (Movie) Houkago no Pleiades (Web) Hourou Musuko Howl no Ugoku Shiro (Movie) Hungry Heart: Wild Striker Hunter x Hunter (2011) [ongoing] Hunter x Hunter: Phantom Rouge (Movie) Hyakka Ryouran: Samurai Bride Hyakka Ryouran: Samurai Girls Hyakko Hyouka
I
Ichigo Mashimaro Ichigo Mashimaro Encore (OVA) Ichigo Mashimaro OVA (OVA) Iketeru Futari Ikkitousen: Xtreme Xecutor Ikoku Meiro no Croisee Ima, Soko ni Iru Boku Inferno Cop (Web) Initial D Third Stage (Movie) Innocent Venus Inu to Hasami wa Tsukaiyou Inu x Boku SS Inugami-san to Nekoyama-san [ongoing] Inukami! Inukami! The Movie (Movie) Iriya no Sora, UFO no Natsu (OVA) Iron Man Iron Man: Rise of Technovore (OVA) IS: Infinite Stratos IS: Infinite Stratos 2 IS: Infinite Stratos 2 - Hitonatsu no Omoide (OVA) IS: Infinite Stratos Encore - Koi ni Kogareru Rokujuusou (OVA) Ishida to Asakura Isshuukan Friends. [ongoing] Itazura na Kiss Itsuka Tenma no Kuro Usagi Itsuka Tenma no Kuro Usagi OAD (OVA) Ixion Saga: Dimension Transfer
J
Jigoku Shoujo Mitsuganae Jinrui wa Suitai Shimashita JoJo no Kimyou na Bouken (2012) JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust Crusaders [ongoing] Joshiraku Joshiraku OVA (OVA) Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Deluxe (OVA) Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu FINAL (OVA) Juuni Kokuki Juuousei
K
K-ON! K-ON!! 2nd Season Kage Kara Mamoru! Kagihime Monogatari Eikyuu Alice Rondo Kaibutsu Oujo Kaibutsu Oujo (2010) (OVA) Kaichou wa Maid-sama! Kakumeiki Valvrave Kakumeiki Valvrave 2 Kamen no Maid Guy Kami nomi zo Shiru Sekai Kami nomi zo Shiru Sekai II Kami nomi zo Shiru Sekai: 4-nin to Idol (OVA) Kami nomi zo Shiru Sekai: Magical Star Kanon 100% (OVA) Kami nomi zo Shiru Sekai: Megami Hen Kami nomi zo Shiru Sekai: Tenri Hen (OVA) Kamichama Karin Kamigami no Asobi [ongoing] Kamikaze Kaitou Jeanne Kamisama Dolls Kamisama Hajimemashita Kamisama Hajimemashita OVA (OVA) Kamisama Kazoku Kamisama no Inai Nichiyoubi Kamisama no Memo-chou Kampfer Kampfer: Fur die Liebe (TV Special) Kannagi: Crazy Shrine Maidens Kannazuki no Miko Kanojo ga Flag o Oraretara [ongoing] Kanokon: Manatsu no Daishanikusai (OVA) Kanon 2006 Kantoku Fuyukitodoki [ongoing] Kashimashi: Girl meets Girl Kateikyoushi Hitman Reborn! Katte ni Kaizou (OVA) Kaze Tachinu (Movie) Kazemakase Tsukikage Ran Kemeko Deluxe! Kemono no Souja Erin Kemonozume Kenpuu Denki Berserk Kenran Butou Sai: The Mars Daybreak Kiba Kidou Senshi Gundam 00 Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season Kidou Senshi Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer (Movie) Kidou Senshi Gundam SEED Kidou Senshi Gundam SEED Destiny Kidou Senshi Gundam SEED Destiny Final Plus: The Chosen Future (TV Special) Kill La Kill Kill Me Baby Kill Me Baby OVA (OVA) Kimagure Orange Road Kimagure Orange Road - OVA (OVA) Kimagure Orange Road: Ano Hi ni Kaeritai (Movie) Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de Kimi ga Nozomu Eien Kimi ga Nozomu Eien: Next Season (OVA) Kimi ni Todoke Kimi ni Todoke 2nd Season Kimi no Iru Machi Kimi no Iru Machi OVA (OVA) Kimi no Iru Machi: Tasogare Kousaten (OVA) Kimi to Boku. Kimi to Boku. 2 Kimikiss Pure Rouge Kin'iro Mosaic Kin'iro no Chord: Blue Sky [ongoing] Kin'iro no Chord: Primo Passo Kin'iro no Chord: Secondo Passo (TV Special) Kino no Tabi: the Beautiful World Kino no Tabi: the Beautiful World - Byouki no Kuni -For You- (Movie) Kino no Tabi: the Beautiful World - life goes on (Movie) Kirepapa (OVA) Kishin Houkou Demonbane Kiss x sis (OVA) [ongoing] Kiss x sis (2010) Kitakubu Katsudou Kiroku Kobato. Kodomo no Jikan Kodomo no Jikan OAD (OVA) Kodomo no Jikan: Ni Gakki (OVA) Koe de Oshigoto! The Animation (OVA) Koi Kaze Koi to Senkyo to Chocolate Koihime Musou Koihime Musou OVA (OVA) Koitabi: True Tours Nanto (TV Special) Kokoro Connect Kokoro Toshokan Kokuriko-zaka kara (Movie) Kono Aozora ni Yakusoku wo Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru! Kore ga Watashi no Goshujin-sama Kore wa Zombie Desuka? Kore wa Zombie Desuka? Ee, Kore ga Saishuukai Desuka? (OVA) Kore wa Zombie Desuka? Of the Dead Kore wa Zombie Desuka? Of the Dead OVA (OVA) Kotonoha no Niwa (Movie) Kotoura-san Koukaku no Regios Koukyoushi Hen: Eureka Seven - Pocket ga Niji de Ippai (Movie) Kowarekake no Orgel (OVA) Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho (Movie) Kurogane no Linebarrels Kurokami The Animation Kuroko no Baske Kuroko no Baske 2 Kuroko no Baske: Oshaberi Shiyokka (TV Special) Kurozuka Kuuchuu Buranko Kyou no Asuka Show (Web) Kyou no Go no Ni (OVA) Kyou no Go no Ni (2008) Kyoukai no Kanata Kyoukai Senjou no Horizon Kyoukai Senjou no Horizon II Kyouran Kazoku Nikki Kyousougiga (Web) Kyousougiga (2012) (Web) Kyousougiga (2013) Kyuuketsuki Miyu (OVA) Kyuuketsuki Miyu (1997)
L
Ladies versus Butlers! Lamune Last Order: Final Fantasy VII (OVA) Lemon Angel Project Level E Litchi De Hikari Club Little Busters! Little Busters! Refrain Log Horizon Loups=Garous (Movie) Love Hina Again (OVA) Love Hina Christmas Special (TV Special) Love Hina Spring Special (TV Special) Love Lab Love Live! School Idol Project Love Live! School Idol Project 2 [ongoing] Love Live! School Idol Project OVA (OVA) Lovedol: Lovely Idol Loveless Lovely Complex Lucky Star Lucky Star OVA (OVA)
M
M3: Sono Kuroki Hagane [ongoing] Maburaho Macademi Wasshoi! Macross Frontier Macross Frontier: Itsuwari no Utahime (Movie) Macross Frontier: Sayonara no Tsubasa (Movie) Madlax Magi Magi: Sinbad no Bouken (OVA) [ongoing] Magi: The Kingdom of Magic Magical Canan Mahoraba: Heartful Days Mahou Kishi Rayearth Mahou Sensou Mahou Shoujo Lyrical Nanoha Mahou Shoujo Lyrical Nanoha A's Mahou Shoujo Lyrical Nanoha StrikerS Mahou Shoujo Lyrical Nanoha The Movie 1st (Movie) Mahou Shoujo Lyrical Nanoha The Movie 2nd A's (Movie) Mahou Shoujo Madoka Magica (Movie) Mahou Shoujo Madoka Magika Mahou Shoujo Taisen [ongoing] Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora Mahouka Koukou no Rettousei [ongoing] Mai no Mahou to Katei no Hi (TV Special) Mai-HiME Mai-Otome Mai-Otome 0: S.ifr (OVA) Mai-Otome Zwei (OVA) Maji de Otaku na English! Ribbon-chan: Eigo de Tatakau Mahou Shoujo Majin Bone [ongoing] Majin Tantei Nougami Neuro Majokko Shimai no Yoyo to Nene (Movie) Makai Ouji: Devils and Realist Makai Senki Disgaea Maken-ki! Maken-ki! OVA (OVA) Maken-ki! Two Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo! Mamotte Shugogetten! Mangaka-san to Assistant-san to [ongoing] Mangirl! Maoyuu Maou Yuusha Mardock Scramble (Movie) Maria Holic Maria Holic Alive Marimo no Hana: Saikyou Butouha Shougakusei Densetsu (OVA) Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers Matantei Loki Ragnarok Mawaru Penguin Drum Mayo Chiki! Mayoi Neko Overrun! Medaka Box Medaka Box: Abnormal Megane na Kanojo (OVA) Meganebu! Mekakucity Actors [ongoing] Michiko to Hatchin Mikakunin de Shinkoukei Mikakunin de Shinkoukei OVA (OVA) Minami-ke Minami-ke Betsubara (OVA) Minami-ke Okaeri Minami-ke Okawari Minami-ke Omatase (OVA) Minami-ke Tadaima Minna Atsumare! Falcom Gakuen [ongoing] Mirai Nikki Mirai Nikki OVA (OVA) Mirai Nikki Redial (OVA) Miss Monochrome Mission-E Mitsudomoe Mitsudomoe Zouryouchuu! Miyakawa-ke no Kuufuku (Web) MM! Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi (TV Special) Mokke Momo e no Tegami (Movie) Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? OVA (OVA) Monogatari Series: Second Season Mononoke Mononoke Hime (Movie) Moretsu Uchuu Kaizoku Morita-san wa Mukuchi OVA (OVA) Morita-san wa Mukuchi. Morita-san wa Mukuchi. 2 Moshidora Motto To Love-Ru: Trouble Mou Hitotsu no Mirai o. (Web) Moyashimon Returns Mudazumo Naki Kaikaku: The Legend of Koizumi (OVA) Mugen no Juunin Mushibugyou Muteki Kanban Musume Mutsu Enmei Ryuu Gaiden: Shura no Toki Muv-Luv Alternative: Total Eclipse Myself; Yourself
N
Nagareboshi Lens (OVA) Nagasarete Airantou Nagi no Asukara Najica Dengeki Sakusen Namiuchigiwa no Muromi-san Namiuchigiwa no Muromi-san OVA (OVA) Nanako Kaitai Shinsho (OVA) Nanatsuiro Drops Natsu-iro Kiseki Natsume Yuujinchou Natsume Yuujinchou San Natsume Yuujinchou Shi Natsume Yuujinchou: Itsuka Yuki no Hi ni (OVA) Natsuyuki Rendezvous Nazo no Kanojo X Nazo no Kanojo X: Nazo no Natsu Matsuri (OVA) Needless Nekogami Yaoyorozu Nekogami Yaoyorozu: Ohanami Ghostbusters (OVA) Nekomonogatari (Kuro) (TV Special) Neppu Kairiku Bushi Road (TV Special) Nerawareta Gakuen (Movie) NHK ni Youkoso! Nichijou Nichijou OVA (OVA) Night Head Genesis Night Wizard Niji-iro Hotaru: Eien no Natsuyasumi (Movie) Nijuu-Mensou no Musume Ninin ga Shinobuden: The Nonsense Kunoichi Fiction Nisekoi [ongoing] Nisemonogatari No Game No Life [ongoing] No. 6 Nobunagun Nodame Cantabile Nodame Cantabile OVA (OVA) Nodame Cantabile Paris-Hen Nodame Cantabile: Finale Noein - Mou Hitori no Kimi e Nogizaka Haruka no Himitsu Nogizaka Haruka no Himitsu: Finale (OVA) Nogizaka Haruka no Himitsu: Purezza Non Non Biyori Nyan Koi!
O
Okane ga Nai! (OVA) Okusama wa Joshikousei Okusama wa Mahou Shoujo One Off (OVA) One Outs Onee-chan ga Kita Onegai Teacher Onegai Twins Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne! Onii-chan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! Ookami Kakushi Ookami Kodomo no Ame to Yuki (Movie) Ookami to Kohaku-iro no Yuuutsu (OVA) Ookami to Koushinryou Ookami to Koushinryou 2nd Series Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai. 2 Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Lovecome o Zenryoku de Jama Shiteiru Ore-tachi ni Tsubasa wa Nai Ore-tachi ni Tsubasa wa Nai: Hada-iro Ritsu Kyuu-wari Zou!? (OVA) Oreca Battle [ongoing] Otogizoushi Otome Nadeshiko Koi Techou Otome wa Boku ni Koishiteru Otome wa Boku ni Koishiteru: Futari no Elder The Animation (OVA) Otome Youkai Zakuro Outbreak Company OverDrive Ozuma
P
Pandora Hearts Papa no Iukoto o Kikinasai! Papa no Iukoto o Kikinasai! OVA (OVA) Papa to Kiss in the Dark (OVA) Patalliro Saiyuki Persona 3 the Movie (Movie) [ongoing] Persona 4 The Animation Persona: Trinity Soul Petopeto-san Phantom the Animation (OVA) Phantom: Requiem for the Phantom Phi Brain: Kami no Puzzle Phi Brain: Kami no Puzzle 2 Phi Brain: Kami no Puzzle 3 Photo Kano Photon (OVA) Pita Ten Popotan Potemayo Princess Lover! Princess Princess Princess Tutu Prism Ark Puchi Puri Yuushi Puchimas! Petit Idolmaster (Web) Puchimas! Wakku Waku!! (OVA) Puchimas!! Petit Petit Idolmaster (Web) [ongoing] Pupa
Q
Queen's Blade: Utsukushiki Toushi-tachi (OVA) Queen`s Blade (2011) (OVA)
R
R-15 R-15 OAD (OVA) RahXephon Rail Wars! [ongoing] RDG: Red Data Girl Re:␣Hamatora [ongoing] Rec Recorder to Randsell (OVA) Recorder to Randsell Do Recorder to Randsell Mi Recorder to Randsell Re Rekka no Honoo Rental Magica Rescue Me! (OVA) Robot Girls Z Romantica Clock Rou Kyuu Bu! Rou Kyuu Bu! SS Rou Kyuu Bu! Tomoka no Ichigo Sunday (OVA) Rozen Maiden: Ouverture (TV Special) Rozen Maiden: Traumend Ryuugajou Nanana no Maizoukin [ongoing]
S
Sabagebu! [ongoing] Sacred Seven Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga. Saint Beast Saint Beast: Ikusen no Hiru to Yoru Hen (OVA) Saint Beast: Kouin Jojishi Tenshi Tan Saint Oniisan OVA (OVA) [ongoing] Saishuu Shiken Kujira (Web) Saishuuheiki Kanojo Saiunkoku Monogatari Saiunkoku Monogatari 2nd Series Sakamichi no Apollon Sakasama no Patema (Movie) Saki Saki: Achiga-hen - Episode of Side-A Saki: Zenkoku Hen Sakura Trick Sakurasou no Pet na Kanojo Samurai Deeper Kyo Samurai Flamenco Sankarea Sankarea OVA (OVA) Sasami-san@Ganbaranai Sayonara Zetsubou Sensei Sayonara Zetsubou Sensei Special (TV Special) School Days School Days: Magical Heart Kokoro-chan (OVA) School Days: Valentine Days (OVA) Scrapped Princess Seihou Bukyou Outlaw Star Seikai no Danshou (TV Special) Seikai no Monshou Seikai no Senki Seikai no Senki II Seikai no Senki III (OVA) Seiken no Blacksmith Seikimatsu Occult Gakuin Seikon no Qwaser Seikon no Qwaser II Seikon no Qwaser: Jotei no Shouzou (OVA) Seirei no Moribito Seitokai no Ichizon Lv.2 (Web) Seitokai no Ichizon: Hekiyou Gakuen Seitokai Gijiroku Seitokai Yakuindomo Seitokai Yakuindomo 2 Seitokai Yakuindomo OVA (OVA) Seiyou Kottou Yougashiten: Antique Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda Sekai-ichi Hatsukoi Sekai-ichi Hatsukoi 2 Sekai-ichi Hatsukoi OVA (OVA) Senhime Zesshou Symphogear Senhime Zesshou Symphogear G Senjou no Valkyria 3: Tagatame no Juusou (OVA) Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles Senkou no Night Raid Senran Kagura Senyuu. Senyuu. 2 Servant x Service Seto no Hanayome Seto no Hanayome OVA (OVA) Shakugan no Shana Shakugan no Shana (Movie) Shakugan no Shana II Shakugan no Shana III (Final) Shakugan no Shana S (OVA) Shaman King Shiba Inuko-san Shigofumi: Stories of Last Letter Shijou Saikyou no Deshi Kenichi Shijou Saikyou no Deshi Kenichi OVA (OVA) [ongoing] Shin Kimagure Orange Road: Soshite, Ano Natsu no Hajimari (Movie) Shin Shirayuki-hime Densetsu Pretear Shin Tennis no Ouji-sama Shingeki no Kyojin Shingeki no Kyojin: Ilse no Techou (OVA) [ongoing] Shingetsutan Tsukihime Shinigami no Ballad Shining Hearts: Shiawase no Pan Shining Tears X Wind Shinkon Gattai Godannar!! Shinkon Gattai Godannar!! Second Season Shinkyoku Soukai Polyphonica Shinkyoku Soukai Polyphonica Crimson S Shinrei Tantei Yakumo Shinreigari: Ghost Hound Shinryaku! Ika Musume Shinryaku!! Ika Musume OVA (OVA) Shinryaku!? Ika Musume 2 Shinseiki Evangelion Shinsekai Yori Shirogane no Ishi: Argevollen [ongoing] Shirokuma Cafe Shoka (TV Special) Shoubushi Densetsu Tetsuya Shuffle! Memories Shukufuku no Campanella Shukufuku no Campanella OVA Sidonia no Kishi [ongoing] Sket Dance Sket Dance OVA (OVA) Sketchbook: full color's Skip Beat! Skull Man Slam Dunk Slap Up Party: Arad Senki Softenni Sola Sora o Kakeru Shoujo Sora o Miageru Shoujo no Hitomi ni Utsuru Sekai Soredemo Machi wa Mawatteiru Soredemo Sekai wa Utsukushii [ongoing] Soul Link Sparrow's Hotel Special A Star Driver Kagayaki no Takuto Star Driver The Movie (Movie) Starry Sky (Web) Steins;Gate Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Deja vu (Movie) Stella Jogakuin Koutouka C3-bu Strait Jacket (OVA) Strange+ Stranger - Mukou Hadan (Movie) Strawberry Panic! Strike the Blood Suisei no Gargantia Suki-tte Ii na yo. Suki-tte Ii na yo. OVA (OVA) Sukisho Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome Super Seishun Brothers Super Sonico The Animation Suzumiya Haruhi no Shoushitsu (Movie) Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (2009) Sword Art Online Sword Art Online II [ongoing] Sword Art Online: Extra Edition (TV Special)
T
Tabisuru Nuigurumi: Traveling 'Daru' (OVA) Tactical Roar Tactics Tailenders (Movie) Takahashi Rumiko Gekijou Ningyo no Mori Takanashi Rikka Kai: Gekijouban Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (Movie) Tales of Eternia Tales of Phantasia (OVA) Tales of Symphonia (OVA) Tales of Symphonia: Sekai Tougou Hen (OVA) Tales of Symphonia: Tethe'alla Hen (OVA) Tales of the Abyss Tamako Market Tamayura (OVA) Tamayura: Hitotose Tamayura: More Aggressive Tanken Driland [ongoing] Tasogare Otome x Amnesia Tayutama: Kiss on my Deity Tears to Tiara Teekyuu Teekyuu 2 Teekyuu 3 Telepathy Shoujo Ran Tengen Toppa Gurren Lagann Tengen Toppa Gurren Lagann: Gurren-hen (Movie) Tengen Toppa Gurren Lagann: Lagann-hen (Movie) Tenjou Tenge Tenjou Tenge: The Past Chapter (Movie) Tenjou Tenge: Ultimate Fight (OVA) Tesagure! Bukatsumono [ongoing] THE IDOLM@STER The iDOLM@STER: Shiny Festa (OVA) Thermae Romae (TV Special) To Love-Ru To Love-Ru OVA (OVA) To Love-Ru: Trouble - Darkness To Love-Ru: Trouble - Darkness OAD (OVA) Toaru Hikuushi e no Koiuta Toaru Hikuushi e no Tsuioku (Movie) Togainu no Chi Toki o Kakeru Shoujo (Movie) Tokko Tokyo Magnitude 8.0 Tokyo Mew Mew Tonagura! Tonari no Kaibutsu-kun Tonari no Kaibutsu-kun: Tonari no Gokudou-kun (OVA) Tonari no Seki-kun Tonari no Seki-kun OVA (OVA) Tono to Issho (OVA) Tono to Issho: Ippunkan Gekijou Toradora! Toshokan Sensou Toshokan Sensou: Kakumei no Tsubasa (Movie) True Tears Tsuritama Tytania
U
Uchouten Kazoku Uchuu Kyoudai Uchuu no Stellvia Uchuu Show e Youkoso (Movie) Umineko no Naku Koro ni Un-Go Un-Go: Episode 0 - Inga-ron (Movie) Upotte!! (Web) Upotte!! OVA (OVA) Usagi Drop Uta Kata Uta no Prince-sama: Maji Love 1000% Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%
V
Vividred Operation
W
W Wish Wagaya no Oinari-sama Wake Up, Girls! Wake Up, Girls! Shichinin no Idol (Movie) Walkure Romanze Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui! Whistle! White Album White Album 2 White Album 2nd Season Witch Craft Works Witch Hunter Robin Wizard Barristers: Benmashi Cecil Wolf's Rain Wolverine Wonder Momo (Web) Wooser no Sono Higurashi Wooser no Sono Higurashi Kakusei Hen Working!! Working!! 2 World Destruction: Sekai Bokumetsu no Rokunin
X
X-Men xxxHOLiC - Manatsu no Yo no Yume (Movie) xxxHOLiC Rou (OVA) xxxHOLiC Shunmuki (OVA) xxxHOLiC: Kei
Y
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. OVA (OVA) Yakitate!! Japan Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo Yama no Susume Yamato Nadeshiko Shichi Henge Yami no Matsuei Yami Shibai Yami Shibai 2 [ongoing] Yami to Boushi to Hon no Tabibito Yondemasu yo, Azazel-san. Yondemasu yo, Azazel-san. OVA (OVA) Yondemasu yo, Azazel-san. Z Yosuga no Sora Youkai Watch [ongoing] Yowamushi Pedal [ongoing] Yozakura Quartet Yozakura Quartet: Hana no Uta Yozakura Quartet: Hoshi no Umi (OVA) Yume Tsukai Yumeiro Patissiere Yumeiro Patissiere Professional Yumekui Merry Yumekuri (OVA) Yumeria Yurumates 3D Yurumates 3D Plus Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita. Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita. OVA (OVA) Yuyushiki
Z
Z/X: Ignition Zan Sayonara Zetsubou Sensei Zan Sayonara Zetsubou Sensei Bangaichi (OVA) Zero no Tsukaima Zero no Tsukaima F Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi Zero no Tsukaima: Princess no Rondo Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster Zetsumetsu Kigu Shoujo: Amazing Twins (OVA) Zettai Bouei Leviathan Zoku Natsume Yuujinchou Zoku Sayonara Zetsubou Sensei Zombie-Loan | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što trenutno gledate? | |
| |
|
| |
| Što trenutno gledate? | |
|