You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea
+2
Dbk1998
Core-Station
6 posters
Autor/ica
Poruka
Core-Station Anime Star
Broj postova : 18 Join date : 06.07.2012 Age : 30 Lokacija : Zagreb
Naslov: You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea 4/8/2012, 12:04 pm
S3RL je izvrsni producent Hardcore glazbe specifičan po svom alternativnom bouncy stilu (međutim "tamnijom" metodom neg Bouncy Hardcore). Kod njega možđete naći stvari svih ugođaja, a u anime i nightcore sceni (koju hardcoreaši mrze jer ne daju credits kompozitorima) najpoznatije su njegove vesele stvari kao što je ova koju će većina vas, po mom mišljenju, OBOŽAVAT:
Spoiler:
U slučaju ak vas zanima još njegovih stvari, izlistat ću neke. Samo, ako je u nekim početak previše repetativan, preskočite 44 sekunde il 1 minutu. To se tak mora zbog overlappinga.
Spoiler:
Happy:
Lijepi Dark:
Remix
Grublji Dark:
Happy+Dark:
Ni Happy ni Dark:
Dbk1998 Ultimate Power Otaku
Broj postova : 408 Join date : 19.07.2012 Age : 26 Lokacija : Dubrovnik
Naslov: Re: You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea 9/9/2012, 1:37 pm
Ova prva pjesma mi je super,kao da mi čita misli XD
Suzaku Kururugi Power Otaku
Broj postova : 224 Join date : 01.07.2012 Age : 39 Lokacija : Zagreb,centar
Naslov: Re: You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea 10/9/2012, 5:03 pm
oVa zadnja je meni dobra
XxDeadlyCupcakexX Ultimate Power Otaku
Broj postova : 492 Join date : 15.06.2012 Age : 26
Naslov: Re: You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea 10/9/2012, 5:40 pm
I don't love it... to su sve nekakvi remixi i to mi se uopće ne dopada, ja volim čistu glazbu od određenog benda i sl., ali svatko ima svoj stil ^^ zašto vi to nazivate hardcore? zbunjena sam... -.-'
Sovac Moderator
Broj postova : 388 Join date : 14.06.2012 Age : 34 Lokacija : Zagorje
Naslov: Re: You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea 10/9/2012, 7:28 pm
Spoiler:
XxDeadlyCupcakexX je napisao/la:
I don't love it... to su sve nekakvi remixi i to mi se uopće ne dopada, ja volim čistu glazbu od određenog benda i sl., ali svatko ima svoj stil ^^ zašto vi to nazivate hardcore? zbunjena sam... -.-'
Zato što hardcore zvuči cool?
XxDeadlyCupcakexX Ultimate Power Otaku
Broj postova : 492 Join date : 15.06.2012 Age : 26
Naslov: Re: You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea 11/9/2012, 9:57 am
Spoiler:
Sovac je napisao/la:
Zato što hardcore zvuči cool?
da, ali ovo baš i nije hardcore
Gost Gost
Naslov: Re: You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea 14/9/2012, 10:05 am
Spoiler:
da, ali ovo baš i nije hardcore
Istina... kad meni netko spomene hardcore ja odmah mislim na ovo
Spoiler:
Nyxie Power Otaku
Broj postova : 239 Join date : 28.10.2012 Age : 32
Naslov: Re: You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea 30/10/2012, 8:44 am
Okej moram komentirat na ovo *ressurects the thread* Hardocre nije samo u alternativnoj glazbi. Svaki zanr moze biti hardcore. Dakle imas techno,a onda imas hardcore techo lol
Meni se ove pjesme dopadaju,ali mi vise baca na hardstyle nego ista drugo lol
Sponsored content
Naslov: Re: You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea
You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea