skoro u svakom animeu sam naisla na nekog lika koji se posebno isticao po humoru, ne znam zasto ali nekako mi je najvise po tom pitanju u sjecanju ostao Sokka iz Avatar: the last airbender, koji sam pratila prije par godina xD
Hrca Anime Star
Broj postova : 12 Join date : 29.01.2012 Age : 28 Lokacija : Beika City
Naslov: Re: Najsmjesniji Anime Lik? 12/6/2013, 10:46 am
šta nije avatar: the last airbender cartoon a ne anime?
House196 Moderator
Broj postova : 388 Join date : 24.09.2012 Age : 30 Lokacija : Ispred monitora
šta nije avatar: the last airbender cartoon a ne anime?
Da, Avatar ne spada pod anime. Avatar samo ima anmaciju inspiriranu animeom i zbog toga puno lljudi misli da spada u tu kategoriju. Avatar je 100% americki proizvod i nema nikakve veze s animeom osim stila animacije.
BoaHancock66 Anime Star
Broj postova : 13 Join date : 07.06.2013 Lokacija : East Blue
nisam imala pojma xd gledala sam to na obn-u prije dosta vremena u ubjedjenju da je anime O_O iako mi je bilo malo wierd zasto ga nema na anime sajtovima, a the legend of korra ima
Dbk1998 Ultimate Power Otaku
Broj postova : 408 Join date : 19.07.2012 Age : 25 Lokacija : Dubrovnik
Naslov: Re: Najsmjesniji Anime Lik? 13/6/2013, 10:42 am
Ja OBOŽAVAM Avatara,nije bitno je li anime ili nije,ali jednsostavno je odličan,bolji je od puno animea ili crtića.Počeo sam ga gledati na Nicku prošle godine,jednu epizodu svaki dan,do danas sam ga praktički rewatchao 3 puta,jer nije bilo ničeg novoga na Nicku.BTW. sinkronizacija na hrvatski je odlična i nadprosječna u usperedbu sa ostalim našim sinkronizacijama.
Broj postova : 44 Join date : 24.09.2013 Age : 28 Lokacija : Bjelovar
Naslov: Re: Najsmjesniji Anime Lik? 30/9/2013, 4:44 am
bry555 je napisao/la:
(jel smijem objavljivat slike?)
Ne bry. Nikako. Strogo zabranjeno. Zadnji koji je objavio sliku dobio je izgon ne samo s foruma, već iz države, i sad je primoran živjet u njemačkoj. Čuo sam za njega.. kaže, nije dobro. Žao mu je što je tu sliku podjelio, htio bih se vratit.. ali nažalost ne može to tako.. rigozorna pravila i rizorozne akcije su uvijek potrebne da se dokaže i ustanovi ustav. eh da..
(sad tjedan dana ne budem morao na wc radi ovoga xD)
bilo u html-u ili u BB formatu nema veze, bitno da oboje rade. + to je vrlo seksi što se ovdje slike mogu scale-at. samo šteta što ne poprimaju visinu i širinu u omjeru nego se treba ručno obadvije vrijednosti napisat xd
Dethorhyne hahahahahahahaahhahahahahha uuuuuumrla sam od smijeha hahahah xDxD
ok, smiješni anime lik? Kon iz Bleach mi je naajzakon, bez njega nebih bila ovdje gdje jesam danas hahaha xD A moram dodati i da su mi iz Naruta Shino i Kiba taaako smiješni kada su u kombinaciji xD totalno različiti da mi je nemoguće vidjeti ih da stoje jedan kraj drugoga heheh...
sammycrusade Anime Fighter
Broj postova : 57 Join date : 14.04.2014 Age : 28 Lokacija : Zagreb
Dali se i Doujinshi racunaju?Onda skoro svi iz Everyday Monster Girls-a. Samo da nije toliko Ecchi >.>
Drugo mesto bi bio Gyro Zeppeli iz JoJo's Bizarre Adventure part 7 - Steel Ball Run [You must be registered and logged in to see this image.]
To i njegov pokusaj da izmeni Rihannin Under my Umbrella sa Pizza Mozarella
Edit - Ah zaboravio sam Echoes Act 3 iz JoJo's Bizarre Adventure Part 4 - Diamond is Unbreakable Fizicka manifestaciju vase duse koja voli da govori ko Bruce Willis iz Umri Muski