Croatian Anime Forum
|
| | Hej Haj Hoo | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
SilentDreamer Anime Star

Broj postova : 11 Join date : 22.09.2014 Age : 28 Lokacija : There somewhere
 | Naslov: Hej Haj Hoo 22/9/2014, 5:26 pm | |
| Hello hello.
Zovem se Diana, imam 19.god. dolazim iz svoja cetri zida. Anime gledam od kad znam za sebe. Gladala sam ih toliko da se zna dogodit da ih pogledan vise puta i shvatim tek na kraju,ili kad sam na pola puta, da se to vec gledalo. It happens... Je l' da? Nisam jedina? xP (Na zalost to se cesce dogada sa mangama OTL). Najdraže su mi One Piece i Shaman King(preferiram mangu).
Također sam huge fan jpopa & jrocka (KAT-TUN, Gackt, AAA, cijeli EXILE - my sweet drugs) uz to obicno dode i Kpop, am guilty, yes, yes.
Nekoc sam bila GMV&AMV editor, dok sam sad vise GMV editor sa daskom liveaction editinga.
Pa...Eto. Da sad nastavim pisat, bilo bi tu materijala, bolje se zaustavit na vrijeme. ^^ | |
|  | | roverandom Moderator

Broj postova : 401 Join date : 14.04.2012 Age : 30 Lokacija : Slatina
 | Naslov: Re: Hej Haj Hoo 29/9/2014, 3:18 pm | |
| Welcome.
Slažem se za Shaman King mangu koja je puuno bolja od animea.
Yoh i Anna za najbolji manga pairing ikad! | |
|  | | Eevee357 Anime Warrior

Broj postova : 100 Join date : 20.03.2012 Age : 28
 | Naslov: Re: Hej Haj Hoo 30/9/2014, 5:12 pm | |
| Greetings Nisam još slušala navedene bendove, ali sam baš tražila neke nove pošto u zadnje vrijeme slušam samo anime openinge/endinge i Sug, LM.C od j-rocka. Budem poslušala par njihovih pjesama  Lajk na OP. | |
|  | | SilentDreamer Anime Star

| Naslov: Re: Hej Haj Hoo 30/9/2014, 8:47 pm | |
| Oh, thank you and thank you. ^^ @roverandom Nikad necu preboljet sto su ucinili Haou u animeu ;___; @Eevee357 Ako preferiras rock,pocni sa Gacktom...ma bilo sta da preferiras ako zelis slusat japansku glazbu onda moras pocet od kraljeva japanske glazbe, a jedan od njih je on,Gackt Camui. Oh yeah... Svatko ko slusa japansku glazbu MORA znat tko je Gackt(to ne znaci da ga mora slusat ali definitivno znat za njega,da,da). Ostale navedene grupe su vise popish,iako KAT-TUN varira kadkad. Ako pratis OP onda si vjerovatno,mozda,cula za novi opening,koji nije vise bas nov, 'Wake up' to je od AAA,takoder i 'Next stage' iz 3D2Y speciala. Iiiiiiiiiii ak ti to nije dovoljno(ipak su samo 2 grupe,1 mega grupa i 1 solo navedeni) Diana ima jos toga,mnogo toga,ovo su samo meni top 4.  (I'm really not crazy nor obsessed,really) | |

| Naslov: Re: Hej Haj Hoo 1/10/2014, 10:04 am | |
| Sad sam primjetila da sam se loše izrazila, znam za Gackta (ostali bendovi su mi nepoznanica) ali mi pri prvim pokušajima slušanja ,koji datiraju još prije par godina, nisu sjele njegove pjesme. Upravo slušam Vanilla-u, damn he fine =w= Nikad nije kasno za dodati još jednog husky bishonena na repertoar  Jooooj, znači da sam slušala AAA  Next stage mi je odličan Slobodno predloži još bendova, ionako u zadnje vrijeme vrtim jedno te istu playlistu pa osvježenje nije loša ideja ^^ Btw, slušaš li B`z, the Gazette, Granrodeo? | |

| Naslov: Re: Hej Haj Hoo 1/10/2014, 1:16 pm | |
| Ahahahaha Vanilla,jedna od njegovih najboljih. To je tako dubokoumna pjesma  Dovoljno da znas za njega haha. Osim Vanille,po meni,su jos dobre i: Missing, Redemtion, Lust for Blood, Future, Jounetsu no Inazuma, Hakuro, i meni njegove naj,najdraze Birdcage i Last Song. The GazettE,yesh,The GazettE mi je najdrazi visual kei band! :3 | |

| Naslov: Re: Hej Haj Hoo 2/10/2014, 9:52 am | |
| Hahahahha, slušala sam pjesmu bez subbova, sad sam pogledala o čemu pjeva xD Neka, nije to ništa naspram Breakerz-ovom Bunny love (i spot i tekst). Poslušaj. Obavezno  | |

| Naslov: Re: Hej Haj Hoo 2/10/2014, 11:45 am | |
| Oh dear me...I think I'm in love hahahahahahaha XDD Zasto si mi ovo ucinila,evo vec ih guglam...sho shekshi,i stari,but still very shekshi,me likes it  | |

| Naslov: Re: Hej Haj Hoo 2/10/2014, 11:47 am | |
| You`re welcome  | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Hej Haj Hoo  | |
| |
|  | | | Hej Haj Hoo | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|