| Hello :) | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
CupieCakeLover Anime Star

Broj postova : 15 Join date : 02.10.2014 Lokacija : Osijek
 | Naslov: Hello :) 2/10/2014, 3:22 am | |
| Bokic  Zovem se Valentina i imam 21. god. i iz Osijeka sam  Anime gledam od malena a da nisam ni znala xD Sailor Moon i Pokemoni FTW Najdrazi anime...well... iskreno to ne mogu odvojiti samo jedan ili samo par :S jako volim ongoing anime i one koji imaju puno ep.  sto vise to bolje  no aj da pokusam odvojit neke koje mi nebi bio problem ponovno pogledati... Naruto, One Piece, AOT, D-Gray Man(steta sto ga nisu nastavili), Ao No Exorcis, Kuroshitsuji, Magi, Mirai Nikki i sve Yaoi anime ^____^ Evo my anime list [You must be registered and logged in to see this link.] Cosplay... volila bi jako otici na neki con kod nas ali malo su mi daleko :/ I naravno slusam Kpop i Jrock I da gledam asian drame nije bitno jel Korejska ili Japanska bitno je da je zanimljiva  Iiiiii evo drago mi je da sam nasla ovaj forum ^____^ <3 | |
|
 | |
Eevee357 Anime Warrior

Broj postova : 100 Join date : 20.03.2012 Age : 28
 | Naslov: Re: Hello :) 2/10/2014, 9:47 am | |
| Hello i dobro došla ^^ Napokon netko tko isto voli yaoije  Koji su ti najdraži? Igraš li i yaoi visual novele? Ja obožavam sve u vezi dmmd-a (nadam se da ćemo bar u OVA-i dobiti malo više fan servicea). Najdraže yaoi mangake su mi Natsume Isaku, Junko, Yamamoto Kotetsuko i Nekota Yonezou  Toliko za sada, napala bih te i sa pitanjima o doramama i glazbi, ali mislim da bi to bilo previše xD Slobodno postaj u sve threadove, otvaraj nove... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Hello :) 2/10/2014, 2:59 pm | |
| Love stage mi je ajme dobar, nisam se nadala da ce biti toliko zanimljiv... jedva cekam iduce dvije ep koje su najavili mozda pokazu malo vise o Rei i Shougo *___* Junjo Romantica mi je isto odlican i jedva cekam 3. sezonu  Naravno dobar mi je i Sekaiichi Hatsukoi  No 6. mi je dobar ak se moze bas to nazvat nekim yaoijem al dobar su mi par ak nis drugo steta sto nije bila glavna tema o ljubavi a ne o pcelama :/ Yaoi visual novele bas i ne igram skinila sam si par puta na mob da pokusam igrat al sam odustala i radije otisla citati mangu Izgledaju zanimljive te mange sto si rekla morat cu to procitati  Hmmm ja bih mogla odvojiti... Kuroneko Kareshi No Asovikata, Brother x Brother, Kono Ore fa Omae Nanka Suki na Wakenai i jos jedan ali sam mu mal zaboravila naziv xD Slobodno pitaj sta te god zanima  | |
|
 | |
Eevee357 Anime Warrior

Broj postova : 100 Join date : 20.03.2012 Age : 28
 | Naslov: Re: Hello :) 4/10/2014, 5:11 pm | |
| Da, Love stage je bio presladak, obožavam mangakin stil crtanja <3 Ja sam tek nekidan započela Junjou Romanticu jer me uvijek odbijala anatomija likova (yaoi hands ftw), ali sam pogledala zadnji chapter i vidjela koliko bolje izgleda od početnih iiii,...postala sam fan  Nowaki mi je nadraži lik Koje dorame si pogledala? Ja nisam puno, samo Secret garden i Boys before flowers kad sam pročitala mangu u par dana i željela još. Sestra mi je inače opsjednuta doramama pa sam u sve upućena, ali ništa nisam gledala xD Možda pogledam Doktor Frosta kad izađe, manhwa je bila super PS-Slobodno nam se pridruži u Yaoi Croatia grupi na fejsu, imamo malo članova, ali su svi super ljubazni ^^ and we share smexy pictures :Đ | |
|
 | |

| Naslov: Re: Hello :) 7/10/2014, 1:13 pm | |
| Bilo bi lijepo da stave jos jednu sezonu Love stage-a U JR nebi bas mogla odvojiti nekog najdrazeg :/ svi su mi jako dragi  i da imaju cudne ruke al naviknes se brzo xD Joooj znas ja sam ti bila prije opsjednuta dramama i onda sam naisla na par drama poput Secret Garden i Koizora i rasplakala sam se ko kisna godina na ta dva i rekla sma da vise necu jer sam dušu ispustila dok sam gledala ta dva :/ ev ne gledam cak godinu dana nikake asian drame ali bas jer sam napravila toliku dugu pauzu razmisljam si opet poceti gledati XD ev i jos neke koje sam gledala : Dream High 1i2, Coffe Prince, Playfull Kiss, Devil Beside You, Gokusen, You're Beautiful, Boys Before Flowers, Hana Kimi i Mei-chan no Shitsuji  I oki budem Vam se prodruzila tamo  | |
|
 | |
SilentDreamer Anime Star

Broj postova : 11 Join date : 22.09.2014 Age : 28 Lokacija : There somewhere
 | Naslov: Re: Hello :) 7/10/2014, 5:30 pm | |
| Gokusen,Hana Kimi,Mei-chan no Shitsuji...gurl vec si mi draga  Imam samo 2 pitanja: Je si gledala sve sezone Gokusena? i Koja verzija Hana Kimi? I totalno se suosjecam sta se tice Secret Gardena,gore od kisne godine sam plakala dok sam gledala tu dramu(a bila mi je jedna medu prvima koje sam gledala)...i bas zbog toga se bojim cak i pomislit gledat Koizoru (da,jos to nisam gledala...I'm afraid of all my feels...). P.S. Hello! ^^ | |
|
 | |
Nyxie Power Otaku

Broj postova : 239 Join date : 28.10.2012 Age : 31
 | Naslov: Re: Hello :) 9/10/2014, 2:24 pm | |
| Hai hai, dobrodoslaaaa c: Ode je malo tiho u zadnje vrijeme, ljudi su zauzeti x3 | |
|
 | |

| Naslov: Re: Hello :) 9/10/2014, 2:39 pm | |
| Da jos cekam da nadjem neki HD Kuroshituji da mogu gledati jer onaj glumac koji glumi Sebastijana je <3 sam trazim neke serije i filmove s njime xD Nisam pogledala sve sezone Gokusena nego samo prvu i drugu sam krenula al sam vidjela da je podosta slicno pa nekako mi je bilo bzvz :/ Hana Kimi mislim da je bila japanska verzija...smijesno je sto je ima u svakoj verziji sam cekam da izbace jos neku englesku xD SG mi je ajme odlican i vjerujem da je tesko naci neku takvu dramu :/ a Koizora definitivno kupi veliko pakovanje maramica... ajme je odlicno i ajme tuzno :/ Oioi da vidim daje dosta tiho tu i moram pitati a zasto nitko ne promovira ovaj forum po grupama na fejsu? o.O ima jako puno ljudi tamo koji su aktivni i vjerujem da bi ljudi ovdje bili aktivniji :/ | |
|
 | |
SilentDreamer Anime Star

Broj postova : 11 Join date : 22.09.2014 Age : 28 Lokacija : There somewhere
 | Naslov: Re: Hello :) 9/10/2014, 6:55 pm | |
| Come here you and give me a hug! Napokon netko tko primjecuje Hirovu lijepotu  Hahahahaha. Prije par mjeseci sam gledala Kuroshitsuji sa dobrom kvalitetom, ako ga uspijem opet nac saljem  Druge njegove drame: Zettai Kareshi, Kanojo to no Tadashii Asobikata, Tokyo DOGS, Room of King (jos nisam gledala,al mi izgleda zanimljivo). Njih ti toplo preporucam ^^ U njima mi je on super  Iako mi je njegova najdraza uloga u Hana Kimi. :3 I jos: Love Complex, 100 Scene no Koi. Ajme meni je Gokusen zakon,jedna od najdrazih drama. Sve tri sezone sam gledala,i film. I da iako je zapravo ista tema,ipak nadu nesto sto odvoji jednu sezonu od druge,bar meni. Nemooooj mi govorit da mi triba hrpa maramica,to me pshicki uopce ne pripremi za ono sta me ceka xD ...a i bas sam potrosila sve zalihe...stvarno gdje nadem ove slatke,ali depresivne drame i filmove...(Myu no Anyo Papa ni Ageru. Taj film definitivno preporucam. Za plakat je(citaj potop od suza) i moguca je deprimiranost po sredini filma,al je vrijedan gledanja). | |
|
 | |
Nyxie Power Otaku

Broj postova : 239 Join date : 28.10.2012 Age : 31
 | Naslov: Re: Hello :) 9/10/2014, 8:20 pm | |
| - CupieCakeLover je napisao/la:
Oioi da vidim daje dosta tiho tu i moram pitati a zasto nitko ne promovira ovaj forum po grupama na fejsu? o.O ima jako puno ljudi tamo koji su aktivni i vjerujem da bi ljudi ovdje bili aktivniji :/ A nebi ti znala rec, ja osobno nisam bila na forumu preko godinu dana i evo vratila se nedavno, ali tako je mrtvo ode xD | |
|
 | |

| Naslov: Re: Hello :) 10/10/2014, 2:16 am | |
| On je meni jako lijep da vidjela sam ga divnog u Hana Kimi i jako mi se svidio kod Mei no Shitsuji i cim sam vidjela da su ga stavili za Sebastijana sam znala da ce bt odlican film sam jel nisam nasla HD al hvala i ak ga nadjes slobodno daj Smijesan je jako taj Gokusen i svidja mi se tak kak ona skriva svoj pravi zivot i kak drugacije se ponasa u kuci a kako sa ucenicima  JAO!! DA!! on je bio i u Zettai Kareshi zaboravila sam kak se zove ta drama... kako mi ga je bilo zao gledati da je dobio nogu isuse ajme :/ doslo mi je da ga nadjem i utjeshim x3 iii fala na drugim njeovim dramama pogledat cu i gledala sam love complex al se bas ne sjecam svega :/ Jooooj maramica ajme vjeruj mi Secret Garden te ubije u mozak zbog one grozne zene ali u Koizori te ubije u srce T_____T I budem gledala to hvala na preporukama A iskreno ja bih zapocela temu o ovom forumu u grupi al mi je malo neugodno tako da cekam dok skupim khm muda xD | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Hello :)  | |
| |
|
 | |
| Hello :) | |
|