Croatian Anime Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Croatian Anime Forum

Početna stranicaPortalLatest imagesRegistracijaLogin

Svi mi koji crtamo anime :D Podržite nas! :D

Go down 
Autor/icaPoruka
Saiko
Anime Expert
Anime Expert
Saiko

Broj postova : 187

Svi mi koji crtamo anime :D Podržite nas! :D  Empty
PostajNaslov: Svi mi koji crtamo anime :D Podržite nas! :D    Svi mi koji crtamo anime :D Podržite nas! :D  Icon_minitime23/10/2014, 7:03 pm

Bok svima! Very Happy Nije me bilo, hmmmm dugo Razz. Kako ste? Ima živih? Very Happy hahaha S nekima se družim na devianartu Very Happy.

Cilj pokretanja ove teme jest da svatko tko ima neku stranicu vezano za crtanje animea/mangi, svoju mangu ili izrađuje neke goodies linka je ovdje Very Happy. Dakle cilj je promocija, podrška anime stila i crtaća, druženje međusobno svih onih što kreiraju i vole kreacije Very Happy.

Evo pa da ja počnem, ovo je moja nova FB stranica, svega dva dana stara Razz: [You must be registered and logged in to see this link.] slobodno je lajkate i share-ate Razz
Nema još puno stvari gore, ali imam različita zanimljiva natjecanja from times to times, isto tako možete naručiti crteže od mene za jako male pare, a oni koji isto kreiraju i nalaze se na devianartu mogu me dodati i tamo: [You must be registered and logged in to see this link.] Very Happy

Evo nadam se da ću malo oživjeti umjetničke rasprave Very Happy I u prilogu vidite sliku koju je roverandom* osvojio na mom prvom natjecanju za moje supportere Very Happy. Tko zna tko su oni? Very Happy (hint: ona ima dio njegovog outfita) Wink

[You must be registered and logged in to see this image.]
[Vrh] Go down

Svi mi koji crtamo anime :D Podržite nas! :D
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Kojem anime liku sličite i koji jedan anime lik biste najrađe bili?
» Koji je to anime?
» Koji anime žanr najviše volite?
» Na koji nacin spavate i sto to kaze o vama~
» Imate li prijatelja/prijateljicu koji/koja izgleda kao lik iz mange/animea?