Croatian Anime Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Croatian Anime Forum

Početna stranicaPortalLatest imagesRegistracijaLogin

Pozdrav!

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
MrsShinichi
Anime Star
Anime Star
MrsShinichi

Broj postova : 2

Pozdrav! Empty
PostajNaslov: Pozdrav!   Pozdrav! Icon_minitime30/1/2015, 8:42 pm

Evo posto sam vidjela da mnogo vas to radi, pa eto da se i ja upoznam malo sa vama. cheers
Okej, nova sam ovdije XD Anime sam pocela gledati prije nekoh godinu do godinu i pol, mozda dvije cak XD Nisam ih pogladala jaako puno iz razloga sto imam jako cudan ukus i tesko je naci ono sto se meni svida XD pale Ali oke, najdrazi anime mi je trenutno vrlo novi anime koji jos nije gotov zove se Parasyte -the maxim- mnogi ga vjerojatno znaju jer je dosta popularan u zadnje vrijeme..ono moze se reci. Najdrazi lik mi je Izumi Shinichi naravno haha isto iz parasyte-a, i zenski lik mi je Mei Misaki iz Anothera. Ne citam mange nesto pretjerano procitala sam ih jedno 9 (knjiga/epizoda kako god) od Death note-a, 1 ot neke nepoznate nmg se sjetit kak se zove i sad trenutno citam Another. No da dugo ne odugovlacim ajmo se upoznati! Very Happy
[Vrh] Go down
XxDeadlyCupcakexX
Ultimate Power Otaku
Ultimate Power Otaku
XxDeadlyCupcakexX

Broj postova : 492

Pozdrav! Empty
PostajNaslov: Re: Pozdrav!   Pozdrav! Icon_minitime12/6/2015, 7:30 pm

@MrsShinichi
Hej!~
Forum je malo istrunuo (nismo baš aktivni al ok xD), ali ti želim toplu dobrodošlicu!~ ^^
Čula sam za Parasyte ali ga nisam još polgedala hehe. al što se tiče ukusa i ja imam pomalo čudan ukus i jako sam hmmm kritična ^^;;
Al uvijek se nešto nađe Smile
Meni je definitivno najdraži Death Note, to mi je praktički bio prvi anime a da sam baš znala da je anime xD
[Vrh] Go down

Pozdrav!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Pozdrav
» Pozdrav
» Pozdrav !
» Pozdrav
» Pozdrav! ^^