| Prvi anime? | |
|
+40Shader GhostOfBs anime_rules LilithK Nyxie Dbk1998 Suzaku Kururugi Kodoku SAINT_SEIYA XxDeadlyCupcakexX MrMusX bea666 roverandom fingolfin Johnny Eevee357 MiiChwan Hrca ivan4ever ChomeChome fantasykido Fallen Angel Ai kasumi kaiser9 iron_pixel Nao freak Rei Crazy Smaug bornap animePeace extraordinary Tanny Aoi No Yuuki Yuki Sophie Aru- chan Katja-chan Rima anime freak 44 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kaiser9 Anime Fighter
Broj postova : 91 Join date : 26.09.2010 Age : 33 Lokacija : on a little planet inside my head
| Naslov: Re: Prvi anime? 26/9/2010, 5:44 pm | |
| prvi mi je bio dragon ball(GOKU ),nakon toga preko satelita sam pratio bezbroj njih,od pokemona,digimona,kickers,inuyasha,detektiv conan,one piece i jos par,ali nakon sto nismo već imali satelit prestao sam to sve pratiti,dok nismo se pretplatili na jedan drugi prijamnik prije tri god,i onda na jetix,prvo naruto,a potom preko interneta i sve ostale koje sad pratim | |
|
| |
kasumi Anime Expert
Broj postova : 185 Join date : 16.08.2010 Age : 32
| Naslov: Re: Prvi anime? 4/10/2010, 7:25 pm | |
| oni koji su se prikazivali na novoj ili gdje vec znaci sailor moon, pokemoni, digimoni, shaman king, neko vrijeme i yugi-oh DB sam isto neko vrijeme gledala, al mi je onda stara zabranila da kakve to gluposti gledam lol | |
|
| |
extraordinary Anime Expert
Broj postova : 150 Join date : 13.07.2010
| Naslov: Re: Prvi anime? 4/10/2010, 7:33 pm | |
| - kasumi je napisao/la:
- oni koji su se prikazivali na novoj ili gdje vec
znaci sailor moon, pokemoni, digimoni, shaman king, neko vrijeme i yugi-oh DB sam isto neko vrijeme gledala, al mi je onda stara zabranila da kakve to gluposti gledam lol DB? Koji je to anime *ashamed* | |
|
| |
Katja-chan Power Otaku
Broj postova : 202 Join date : 02.04.2010 Age : 26 Lokacija : Blizu VŽ-a =)
| Naslov: Re: Prvi anime? 4/10/2010, 8:06 pm | |
| - extraordinary je napisao/la:
- kasumi je napisao/la:
znaci sailor moon, pokemoni, digimoni, shaman king, neko vrijeme i yugi-oh DB sam isto neko vrijeme gledala, al mi je onda stara zabranila da kakve to gluposti gledam lol DB? Koji je to anime *ashamed* dragon ball? | |
|
| |
Sophie Admin
Broj postova : 308 Join date : 29.01.2010
| Naslov: Re: Prvi anime? 5/10/2010, 12:45 pm | |
| - Katja-chan je napisao/la:
- extraordinary je napisao/la:
- kasumi je napisao/la:
znaci sailor moon, pokemoni, digimoni, shaman king, neko vrijeme i yugi-oh DB sam isto neko vrijeme gledala, al mi je onda stara zabranila da kakve to gluposti gledam lol DB? Koji je to anime *ashamed* dragon ball?
ali to bi onda bilo DBZ | |
|
| |
Ai Anime Star
Broj postova : 23 Join date : 28.08.2010 Age : 33 Lokacija : Pula, Hrvatska
| Naslov: Re: Prvi anime? 8/10/2010, 2:52 pm | |
| Prvi anime kojeg sam pogledala je bila Sailor Moon i to kad mi je bilo 5 godina, ja mislim. Sestra je tada imala skoro 10 godina, pa sam s njom uvijek gledala crtiće na televiziji. Možda je čak bila Lady Oscar ili Candy Candy ili pak Ranma, ali mislim da je prvi anime (90% sam sigurna) bila SM. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Sophie Admin
Broj postova : 308 Join date : 29.01.2010
| Naslov: Re: Prvi anime? 31/8/2011, 7:41 pm | |
| - Matea Dimaniac je napisao/la:
- prvi anime koje sam gledala bili su Pokemoni,Digimoni,Yugioh,Sailor moon,a onda je sestra počela gledati neke anime preko interneta pa sam i ja tako počela pogledala sam neke epizode Ouran high school host club i sad gledam Tsubasu Chronicle
Ja sma TRC proctala. Trebala mi je sva moguca prisebnost da sve shvatim, uhvatim i povezem jer je radnja dozlaboga komplicirana =.= Btw, vecina nas ima iste prve animee. Pokemoni, digimoni, Sailor Moon (stvari koje su se kod nas pustale) Pa onda ono sta se pustalo na satelitu like. Do-re-mi, detectiv conan, one piece, i DBZ, hamtaro, mozda? Te sma ja voljela gledat. Ima ih jos. Am I right? | |
|
| |
Fallen Angel Anime Fighter
Broj postova : 61 Join date : 26.06.2011
| Naslov: Re: Prvi anime? 31/8/2011, 7:52 pm | |
| - Sophie je napisao/la:
- Matea Dimaniac je napisao/la:
- prvi anime koje sam gledala bili su Pokemoni,Digimoni,Yugioh,Sailor moon,a onda je sestra počela gledati neke anime preko interneta pa sam i ja tako počela pogledala sam neke epizode Ouran high school host club i sad gledam Tsubasu Chronicle
Ja sma TRC proctala. Trebala mi je sva moguca prisebnost da sve shvatim, uhvatim i povezem jer je radnja dozlaboga komplicirana =.=
Btw, vecina nas ima iste prve animee. Pokemoni, digimoni, Sailor Moon (stvari koje su se kod nas pustale) Pa onda ono sta se pustalo na satelitu like. Do-re-mi, detectiv conan, one piece, i DBZ, hamtaro, mozda? Te sma ja voljela gledat. Ima ih jos. Am I right? I meni isto CLAMP zna toliko zakomplicirati radnju da moraš biti jako priseban da bi shvatio o cemu se radi Svi imamo iste prve animee jer smo ta generacija , najbolje mi je bilo gledat one na njemackom ( dok sam jos bila mala) pa ne bi nis kontala nego bi sam gledala kako likovi lijepo izgledaju itd | |
|
| |
fantasykido Anime Star
Broj postova : 38 Join date : 29.06.2011
| Naslov: Re: Prvi anime? 31/8/2011, 9:06 pm | |
| prvi anime...mislim da mi je bio Sailor Moon | |
|
| |
ChomeChome Anime Fighter
Broj postova : 86 Join date : 28.07.2011
| Naslov: Re: Prvi anime? 31/8/2011, 9:19 pm | |
| Dragonball , i bil je taman u vrijeme dnevnika tak da nisam mogel uvek gledati | |
|
| |
ivan4ever Anime Star
Broj postova : 4 Join date : 26.01.2012 Age : 28 Lokacija : on earth
| Naslov: Re: Prvi anime? 26/1/2012, 4:42 pm | |
| prvi mi je bio beyblade ili dbz i yugioh tad sam kupovao yugioh karte imo sam mozda 6 7 godina onda sam napravio pauzu i onda slucajnonaso na internetu buzzerbeater animu i jednu stranicu koja je imala dobre anime pa sam poceo gledat i navukao se pravo tad sam pogledao ikkitauzen mai hime mai otome tenjou tenge i jos puno drugih sad sam poceo i bleach ako ima ko preporucit koju anim nek mi rekne | |
|
| |
Hrca Anime Star
Broj postova : 12 Join date : 29.01.2012 Age : 29 Lokacija : Beika City
| Naslov: Re: Prvi anime? 29/1/2012, 2:30 pm | |
| prvi anime koji sam pogledao bili su digimoni... jos i dan danas znam pogledati adventure 01 i 02 | |
|
| |
MiiChwan Anime Star
Broj postova : 8 Join date : 11.03.2012 Age : 26 Lokacija : Shibusen Academy
| Naslov: Re: Prvi anime? 11/3/2012, 2:28 am | |
| Svoje prve animes sam gledala na RTL2, tocnije, na Pokito programu. Mislim da sam imala oko 5-6 godina. I citajuci prve komentare u malo da nisam zaplakala od srece.. da sam pronasla osobe u ovim krajevima koje su gledale Ojamajo Do Re Mi i Pretty Cure ne mogu da vjerujem... uglavnom, moji prvi animes su: Sailor Moon, Ojamajo Do Re Mi, Wedding Peach, Ranma 1/2, InuYasha, Pretty Cure, Detective Conan, Shin-chan, Dragon Ball, Beyblade, Hamtaro i naravno... Digimon :3 i fakat da od svakog znam njemacki opening napamet *le proud x) | |
|
| |
Eevee357 Anime Warrior
Broj postova : 100 Join date : 20.03.2012 Age : 29
| Naslov: Re: Prvi anime? 30/3/2012, 1:57 pm | |
| Točno znam da sam prvi anime gledala sa nekih 5 godina i to Digimone (jest da ga u to vrijeme nisam ništa razumila jer sam gledala na njemačkom, niti sam znala šta su to animei xD ali se od tada nisam odvojila od njih) Nakon toga su uslijedili i Pokemoni, Sailor Moon, Wedding Peach, DoReMi, Janne die Kamikaze Diebin...etc | |
|
| |
extraordinary Anime Expert
Broj postova : 150 Join date : 13.07.2010
| Naslov: Re: Prvi anime? 5/4/2012, 8:12 pm | |
| - Eevee357 je napisao/la:
- ...niti sam znala šta su to animei xD ali se od tada nisam odvojila od njih)
... tocno to xD | |
|
| |
Johnny Moderator
Broj postova : 799 Join date : 30.08.2011 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prvi anime? 14/4/2012, 1:56 pm | |
| Ovako; ako izuzmemo YGO, Pokemone, Digimone jer su sinkronizirani bili i DBZ jer sam bio pre mali da shvatim zašto neki nikako da umru i kad umru ustaju od mrtvih, onda je to To LOVE RU Frendovi koji su u tome su me pozvali kod sebe, lijepo sam se nasmijao i odlučio pogledati anime do kraja, onda sam počeo malo gledati okolo i prije nego sam shvatio što se događa, imao sam iza sebe nekoliko animea, pratio 2 mange i okolo uvlačio nove ljude u to xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prvi anime? 16/4/2012, 7:39 pm | |
| Uffffffffff.... Imao sam nekih 5 godina i taman kad sam dosao doma iz vrtica je na RTL-u II (njemacka) bio anime blok: Pokemoni, Sailor Moon (to sam preskakao jer mi je bilo glupo ) i Dragon Ball. I tako je pocelo |
|
| |
fingolfin Moderator
Broj postova : 742 Join date : 22.04.2012 Age : 33
| Naslov: Re: Prvi anime? 23/4/2012, 1:04 pm | |
| Hmmm... Kada sam bio klinac na talijanskoj televiziji sa bratom sam gledao Hokuto no Ken, Lupin III, Lady Oscar, Ranma i kasnije Pokemone, DB i ostale stvari.
A prvi anime koji sam odgledao na japanskom (jer talijani sve stvari dubbaju xD ) je bio Death Note, i od tada obavezno gledam animee na japanskom sa engleskim titlovima (mogu i talijanski titlovi proći). | |
|
| |
roverandom Moderator
Broj postova : 401 Join date : 14.04.2012 Age : 31 Lokacija : Slatina
| Naslov: Re: Prvi anime? 23/4/2012, 11:46 pm | |
| Mislim da je ovaj film prvi anime što sam pogledao (naravno, onda nisam znao da je to anime) [You must be registered and logged in to see this link.]Još ga imam snimljenog doma na kaseti (i baš bi ga mogao pogledati ako mi VCR još radi ^^) | |
|
| |
bea666 Anime Star
Broj postova : 38 Join date : 09.06.2012
| Naslov: Re: Prvi anime? 18/6/2012, 5:39 pm | |
| sailor moon. sad sam ga prerasla i nemam ga vise zivaca gledat xd | |
|
| |
MrMusX Anime Star
Broj postova : 5 Join date : 22.06.2012 Lokacija : Osijek
| Naslov: Re: Prvi anime? 23/6/2012, 8:12 pm | |
| Lina Inverse, Heidi girl of the Alps, Lupin the 3rd, Mobile suit Gundam (ova 4 sam gledao u isto vrijeme sve kao klinjo) zatim je Dragon Ball Z lupio na cartoon network, a iza toga pokemoni i sve sto je doslo. | |
|
| |
XxDeadlyCupcakexX Ultimate Power Otaku
Broj postova : 492 Join date : 15.06.2012 Age : 26
| Naslov: Re: Prvi anime? 24/6/2012, 10:10 am | |
| meni je prvi bio pokemon, PIKACHU!! | |
|
| |
SAINT_SEIYA Anime Star
Broj postova : 6 Join date : 07.07.2012 Lokacija : PULA
| Naslov: hm... 7/7/2012, 2:46 pm | |
| Prvi anime? Conan il ragazzo del futuro, to je Talijanski prijevod original glasi Mirai shōnen Konan iz 1978 godine. Klasik! | |
|
| |
Kodoku Anime Star
Broj postova : 18 Join date : 28.03.2012 Age : 31
| Naslov: Re: Prvi anime? 8/7/2012, 6:12 pm | |
| Sailor Moon, Dragon Ball, Detective Conan... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prvi anime? | |
| |
|