Croatian Anime Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Croatian Anime Forum

Početna stranicaPortalLatest imagesRegistracijaLogin

Brbljanje

Go down 
+42
Andrejjj
otaku girl
BoaHancock66
ecimir
skinglass
kaiser9
Saiko
Helix
Tenkista
GhostOfBs
Nyxie
LilithK
House196
anime_rules
Dbk1998
Smak
SailorRishi
Poetus
Arrka
Suzaku Kururugi
bea666
roverandom
fingolfin
Sovac
Shader
Xanndros
Johnny
ChomeChome
Kowa
Fallen Angel
Nao freak
bornap
Aru- chan
Nightflight
kasumi
Rima
extraordinary
iron_pixel
Yuki
Katja-chan
anime freak
Sophie
46 posters
Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
Autor/icaPoruka
Dbk1998
Ultimate Power Otaku
Ultimate Power Otaku
Dbk1998

Broj postova : 408

Brbljanje - Page 37 Empty
PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime29/4/2013, 1:00 pm

Izašao 8. svezak Bilježnice Smrti:
[You must be registered and logged in to see this link.]
[Vrh] Go down
roverandom
Moderator
Moderator
roverandom

Broj postova : 401

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime29/4/2013, 1:17 pm

Glavni lik se zove Yagami fuckin Light, nikakav Raito LOL!

Ako su već tolko glupi da to naprave mogli su onda i s 'L'-om isto, pa bi bio Eru..
[Vrh] Go down
http://www.last.fm/user/pro_rok
Dbk1998
Ultimate Power Otaku
Ultimate Power Otaku
Dbk1998

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime29/4/2013, 1:36 pm

Meni je potpuno svejedno je li Raito ili Light,ali mislim da je ipak bolje Raito jer Light znači svijetlo,pa isto malo čudno ispada.Ovako japanski izgovor imena Light zvučio kao ime a ne svijetlost.Ako nekome ne odgovara ne treba kupiti,ja kupujem,prijevod je zadovoljavajuć,kvaliteta izdanja je prilično dobra.Samo činjenica da je ova manga objavljena na hrvatskom je pohvalna,prevedena je na toliko jezika...
Mislim da je bolje kupiti hrv.izdanje nego eng. koje je duplo skuplje,na kraju krajeva isti je materijal unutra,samo drugi jezik.
[Vrh] Go down
House196
Moderator
Moderator
House196

Broj postova : 388

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime29/4/2013, 3:15 pm

Kad njegovo ime i je Svjetlost, odnosno Light. To samo japanci ne znaju izgovorit kak treba
Izgleda da su se nasi pokusavali pravit pametni kad su napisali Raito Brbljanje - Page 37 577842
[Vrh] Go down
Dbk1998
Ultimate Power Otaku
Ultimate Power Otaku
Dbk1998

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime29/4/2013, 3:56 pm

Dobro,ali mislim da ime "Raito" ili "Light" uopće ne utječe na samu mangu,bio on Raito ili Light uvijek će ostati među najboljim anime/manga likovima ikad. Wink
[Vrh] Go down
House196
Moderator
Moderator
House196

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime29/4/2013, 5:02 pm

Whatever floats your boat
[Vrh] Go down
XxDeadlyCupcakexX
Ultimate Power Otaku
Ultimate Power Otaku
XxDeadlyCupcakexX

Broj postova : 492

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime30/4/2013, 5:58 am

kako je meni zanimljivo kada vi raspravljate o imenu nekoga lika XD
@ Dbk1998
nije točno što si rekao da je kvaliteta mange na hrvatskom i engleskom jeziku ista. naime, kada sam ja kupila prva 3 broja Death note na hrvatskom često sam naišla na slučaj da rečenica koju neki lik izgovara uopće ne stane u balončić nego se prekine na pola. I papir isto nije isti, papir u engleskoj verziji je čvršći i bjelji nego onaj u hrvatskoj verziji. tako da sam ja sve ostale brojeve kupila na engleskom Very Happy

nadam se da se ne ljutiš zbog ovog mog posta, samo sam napisala ono što sam mislila. Brbljanje - Page 37 38071
[Vrh] Go down
fingolfin
Moderator
Moderator
fingolfin

Broj postova : 742

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime30/4/2013, 9:41 am

roverandom je napisao/la:
Glavni lik se zove Yagami fuckin Light, nikakav Raito LOL!

Ako su već tolko glupi da to naprave mogli su onda i s 'L'-om isto, pa bi bio Eru..

Točno to, lol

Ako će već mjenjati imena likova i prilagoditi ih izgovoru, onda neka sve prilagode, ne samo jedno...

@cupcake
Zašto bi se on trebao ljutiti na tebe, pa samo si rekla svoje mišljenje, na koje svi imamo pravo Wink
[Vrh] Go down
Dbk1998
Ultimate Power Otaku
Ultimate Power Otaku
Dbk1998

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime30/4/2013, 8:20 pm

@cupcake
Nemam se ja što ljutiti.to je tvoje mišljenje i iskustvo.
Meni je bitno da mogu mangu pročitati,a sad je li papir malo tanji,tamniji ili svijetliji je potpuno svejedno.Kao što sam rekao ako nekome odgovara neka kupi,a ako ne neka ne kupi.

Nema potrebe vječito pljuvati po našem jeziku,kao on ne dogovara mangama itd.
Pa što bi onda rekli Nijemci,Talijani,Francuzi?Nije njihov jezik bolji ili gori od našega,a opet je toliko mangi prevedeno na njihove jezike.
Mislim da je za svaku pohvalu što u Hrvatskoj postoji neki izdavač(Algoritam) koji u ovoj krizi izdaje mange.
[Vrh] Go down
fingolfin
Moderator
Moderator
fingolfin

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime1/5/2013, 9:04 am

Nitko ne pljuje po našem jeziku ni po algoritmu (čija je inicijativa za svaku pohvalu), već po tome što su prevoditelji nekonzistenti u prevođenju i Lightovo ime su 'preveli' kao Raito, dok su L-a pustili kao L, a po njihovim kritierijima bi trebao biti Eru.
[Vrh] Go down
House196
Moderator
Moderator
House196

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime5/5/2013, 10:32 am

Gledam novu epizodu Hentai Ouji to Warawanai Neko i mislim si: Majko mila roverandom vjerojatno umire svaki put kad gleda opening... too cute to handle

i btw nemojte ga pretrazivat na google images (znate kakvi su fanovi)
[Vrh] Go down
roverandom
Moderator
Moderator
roverandom

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime5/5/2013, 11:35 am

A ne... To je jedini opening (i ending) ove sezone kojeg cijelog gledam svaku epizodu...

Baby Sweet Berry Love!!

[You must be registered and logged in to see this image.]
[Vrh] Go down
fingolfin
Moderator
Moderator
fingolfin

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime5/5/2013, 11:01 pm

roverandom je napisao/la:
A ne... To je jedini opening (i ending) ove sezone kojeg cijelog gledam svaku epizodu...

Baby Sweet Berry Love!!

[You must be registered and logged in to see this image.]

Best ending of the season? Best ending of the season.
[Vrh] Go down
Suzaku Kururugi
Power Otaku
Power Otaku
Suzaku Kururugi

Broj postova : 224

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime7/5/2013, 7:46 pm

Ne znam gdje ovo spada,ali hoće li tko doći na Sferakon 10,11,12.05 ?
[Vrh] Go down
House196
Moderator
Moderator
House196

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime8/5/2013, 7:53 pm

Danas mi Hyouka anime bacio neocekivano iznenadjenje

Ne dogadja se nista vazno, glavni lik cita sestrino najnovije pismo.
Sestrica putuje svijetom i bla bla bla "I'll give you a call when I arrive in Priština."

JA: lol wut (i pocnem se smijati ko ludjak) Very Happy
[Vrh] Go down
roverandom
Moderator
Moderator
roverandom

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime8/5/2013, 7:59 pm

Priština centar sveta!

El dobar Hyouka? To sam mislio počet uskoro..
[Vrh] Go down
House196
Moderator
Moderator
House196

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime8/5/2013, 8:55 pm

Spoiler:

Zasad je cist ok

Svidja mi se glavni lik Hotaro jer ima isti mindset ko ja ("If I don't have to do something, I won't, but if I have to, I'll do it quickly.")

Cini mi se da ce bit dobar za opustanje
[Vrh] Go down
Suzaku Kururugi
Power Otaku
Power Otaku
Suzaku Kururugi

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime12/5/2013, 8:59 pm

PAZITE,ovo nije vrijeđanje, ali meni je stvarno zao sto anime ljubitelji poput vas nisu bili na SFerakonu 2013 i malo sam razočaran iskreno,jer ako ste true anime fanovi,na tom ste trebali biti,a bilo je i Poljaka,Iraca,da ne kazem koliko jos ljudi,a bilo je puno cosplayera( Claire iz mange Claymore,iz Walking dead par zombi girls,bila je i Hellgirl,Alice pz igre Lollipop Chainsaw(predobro),kao sto se iz prilozenog vidi.Osvojio 2go mjesto na cosplay natjecanju u subotu na SFerakonu,za kostim komesara(vidi par zadnjih slika,plinska maska).

Divno sam se proveo,i kupio si par anime stvari,tipa Death Note biljeznicu,predobra je,nekaj iz Full Metal Alchemist,itd. Kroz par dana ću to staviti

trailer za tu igru
[Vrh] Go down
fingolfin
Moderator
Moderator
fingolfin

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime12/5/2013, 9:34 pm

Nisam bio u Zagrebu za sferakon, da sam bio išao bi...

A kupio bi si sigurno ovu Death Note bilježnicu i vjerojatno još par takvih stvarčica...
[Vrh] Go down
roverandom
Moderator
Moderator
roverandom

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime12/5/2013, 9:45 pm

Da sam bio u Zagrebu bi išao sigurno.. I htio sam ić u petak al sam onda skužio da se to otvara tek u 7 a meni je vlak išao u 5... Šteta.
[Vrh] Go down
Suzaku Kururugi
Power Otaku
Power Otaku
Suzaku Kururugi

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime12/5/2013, 11:30 pm

Ja sam od 15h cekao da se otvori Smile.Toliko svega je bilo.....legende su ona cura i dečko kao kauboji,iz igre LEAGUE OF LEGENDS su cosplayali.Oni su dobili prvo,ja drugo mjesto-Ali zasluzili su.Vidi galeriju Smile .
[Vrh] Go down
roverandom
Moderator
Moderator
roverandom

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime12/5/2013, 11:44 pm

Yep, Twisted Fate i Miss Fortune Very Happy

Vidio sam galeriju i iznenadio se da ima tolko cosplayera, što je dobro za hrvatsku.

Samo sad još poboljšat na recimo ovakve razine;

[You must be registered and logged in to see this image.] Very Happy
[Vrh] Go down
Suzaku Kururugi
Power Otaku
Power Otaku
Suzaku Kururugi

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime13/5/2013, 10:27 am

ovo su neke stvarčice s anime standa Smile,kupio si Death Note biljeznicu,must have item Smile

[Vrh] Go down
House196
Moderator
Moderator
House196

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime13/5/2013, 3:47 pm

JBG ja sam u Osijeku skoro 300km od Zagreba bounce

Al da sam bi negdje blize bi sigurno dosao
[Vrh] Go down
Helix
Anime Star
Anime Star
Helix

Broj postova : 48

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime13/5/2013, 11:48 pm

Ja sam na kraju svratio u subotu, ali dost kasno(negdje oko 19), profulavsi prakticki sva desavanja sto su me zanimala..i na kraju sam jos morao i dost brzo otic, pa nisam doceko ni dodjelu nagrada za cosplay..
Ali ugodno sam iznenađen što se cosplaya tice..nije puno cosplayera bilo, ali iskreno sam ocekivao i manje. Cestitke Suzaku na 2.mjestu, tebe nisam vidio uzivo, a po slikama vidim da sam profulao i jos par cosplaya.

Nadam se da bude iduce godine jos bolje...jos da uleti i koje AMV natjecanje i ja prezadovoljan Very Happy

Nego trebali bi mozda i neki meeting dogovorit da se upoznamo mi sa foruma.

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Brbljanje   Brbljanje - Page 37 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Brbljanje
[Vrh] 
Stranica 37 / 40.Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next