Croatian Anime Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Croatian Anime Forum

Početna stranicaPortalLatest imagesRegistracijaLogin

Hrvatske sinkronizacije animea

Go down 
+24
Sovac
SAINT_SEIYA
Smak
bea666
fingolfin
Johnny
Fallen Angel
scream
Kami-sama
MarinaRaider
Nao freak
iron_pixel
Sophie
kety
Haruhi
Crazy Smaug
Aoi No Yuuki
dragon3d1
anime freak
extraordinary
Yuki
bornap
Katja-chan
Aru- chan
28 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Crazy Smaug
Anime Star
Anime Star
Crazy Smaug

Broj postova : 15

Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime29/8/2010, 10:26 pm

Yuki je napisao/la:
našla sam savršeni opis za našu siknorizaciju danas: kao kakva jeftina reklama!!

sve samo da se pomuzu pare Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 80831
[Vrh] Go down
anime freak
Anime Expert
Anime Expert
anime freak

Broj postova : 186

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime4/9/2010, 12:29 pm

bornap je napisao/la:
anime freak je napisao/la:
Shaman King...ne sječam se sinkronizacije...ali meni se on najviše dopada na engleskom...

Koliko ja znam, Shaban king nije bio sinkroniziran, nego su ga prikazali na engleskom.

moguće...ja znam da sam ga gledala na engl. and jap.
yumm....it\\'s a yu
[Vrh] Go down
Haruhi
Anime Star
Anime Star
Haruhi

Broj postova : 12

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime13/9/2010, 12:09 pm

Ja sam gledala mjesečevu ratnicu,pokemone i digimone čak sam imala lutke od toga.
i sad sam neke ep pogledala od Bakugana ali to je dosadno!-.-
[Vrh] Go down
bornap
Anime Warrior
Anime Warrior
bornap

Broj postova : 133

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime17/9/2010, 7:13 pm

Osobno smatram da bi najbolje bilo da jednostavno ostave na original i titluju na domaći. Znam da su to napravili s jednom sezonom Digimona.

Code Geass na hrvatskom... Mislim da bih srćani udar dobio, neovisno o krajnjem rezultatu. Pogotovo ako je loš.
[Vrh] Go down
Aru- chan
Anime Expert
Anime Expert
Aru- chan

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime17/9/2010, 8:28 pm

bornap je napisao/la:
Osobno smatram da bi najbolje bilo da jednostavno ostave na original i titluju na domaći. Znam da su to napravili s jednom sezonom Digimona.

Code Geass na hrvatskom... Mislim da bih srćani udar dobio, neovisno o krajnjem rezultatu. Pogotovo ako je loš.

Digimon Tamers Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 606840

I Death Note također. Baš me zanima kako bi bilo.
[Vrh] Go down
http://marril96.deviantart.com/
bornap
Anime Warrior
Anime Warrior
bornap

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime17/9/2010, 8:48 pm

Death note? Što bi ljudi sve rekli za shinigamije...
[Vrh] Go down
Yuki
Anime Expert
Anime Expert
Yuki

Broj postova : 151

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime18/9/2010, 7:40 pm

Detah Note= Mrtvi notes
Shinagami = Bogovi smrti...
[Vrh] Go down
Katja-chan
Power Otaku
Power Otaku
Katja-chan

Broj postova : 202

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime19/9/2010, 8:54 am

bornap je napisao/la:

Na Novoj TV su anime Super GALS ostavili na japanskom sa titlovima.
Gledala sam to u 3. razredu i bio mi je zakon anime. Inače,mislim
da sikroniziraju anime većinom da bi djeca koja još ne znaju čitati
mogli razumijeti anime pa mislim da bi neki vaši zahtjevi bili malo
previše. Opet za Code Geass bi mogli ostaviti japanski jer to neće
gledati djeca... (barem mislim <.<) ali danas niti u 7. razredu
djeca ne znaju čitati..naravno da onda uvijek sikroniziraju
anime.
[Vrh] Go down
http://animangalove.blog.hr/
kety
Anime Star
Anime Star
kety

Broj postova : 1

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime10/10/2010, 9:36 am

jel sada ima mjesećevih ratnica uopće ne novoj već dosta vremene amislim o njima i još puno crtića iz moga djetinjstva može li mi molim vas neko reći ako zna kada emitiraju mjesećeve ratnice
[Vrh] Go down
Sophie
Admin
Admin
Sophie

Broj postova : 308

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime10/10/2010, 3:30 pm

kety je napisao/la:
jel sada ima mjesećevih ratnica uopće ne novoj već dosta vremene amislim o njima i još puno crtića iz moga djetinjstva može li mi molim vas neko reći ako zna kada emitiraju mjesećeve ratnice

nema ih više, nepuštaju ih već..duže vrijeme. T_T
Može tu i tamo koja točka, veliko slovo i to?
[Vrh] Go down
Aru- chan
Anime Expert
Anime Expert
Aru- chan

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime10/10/2010, 4:59 pm

Ja sam čitala negdje da Digimone i Pokemone (moguće i Sailor Moon) više ne mogu prikazivati kod nas jer su izgubili prava. Ali ja gledam nekad Pokemone ( Embarassed ) na mojamini.tv
[Vrh] Go down
Katja-chan
Power Otaku
Power Otaku
Katja-chan

Broj postova : 202

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime11/10/2010, 1:55 pm

Aru- chan je napisao/la:
Ja sam čitala negdje da Digimone i Pokemone (moguće i Sailor Moon) više ne mogu prikazivati kod nas jer su izgubili prava. Ali ja gledam nekad Pokemone ( Embarassed ) na mojamini.tv

Kakva prava?
O__O
Danas sam vidla kako curica iz vrtića ima Sailor Moon torbu.. *__*
[Vrh] Go down
http://animangalove.blog.hr/
Aru- chan
Anime Expert
Anime Expert
Aru- chan

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime11/10/2010, 6:46 pm

Katja-chan je napisao/la:
Aru- chan je napisao/la:

Kakva prava?
O__O
Danas sam vidla kako curica iz vrtića ima Sailor Moon torbu.. *__*

Autorska. Iako nije mi jasno na koju foru.

Ja imam torbu Sailor Moon. Kad sam išla prvi (ili je to bio drugi yumm....it\\'s a yu ) razred, u jednoj trgovini sam vidjela torbu i odmah sam krenula na stedjenje. Uskoro sam imala 50 kuna i postala ponosna vlasnica Sailor Moon torbe cheers

Nešto da kažem o našim sinkronizacijama... Kad neki naš glumac glumi dva lika različite dobi (npr. dječaka od 10 i dedeka od 50) nimalo se ne trudi 'promijeniti' glas da bar bude mala razlika. To mi se stvarno ne sviđa. Ili kad nekome daju neodgovarajući glas pa treba imat 15 godina, a zvuči kao da mu je 45. Odmah mi ubije doživljaj jer se stalno koncentriram na taj grozni glas. Pogotovo još kad zvuči kao recitacija. Mislim da bi naši glumci mogli puno bolje. Moram pohvaliti Milu E - nešto, ona mi super glumi (ona je Jessie u Pokemonima, jel?)
[Vrh] Go down
iron_pixel
Anime Fighter
Anime Fighter
iron_pixel

Broj postova : 95

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime11/10/2010, 7:20 pm

Meni su hrvatske sinkronizacije animea općenito grozne! Kad sam gledala Tokyo Mew Mew
(hrvatska sinkronizacija) - ubilo me u pojam pa sam prestala gledati. <.<
Dok, recimo, Pokémoni su super! ^˛^

Više mi se sviđaju animei sinkronizirani na engl. Oni stvarno znaju obaviti posao!
[Vrh] Go down
Nao freak
Anime Star
Anime Star
Nao freak

Broj postova : 49

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime12/10/2010, 12:14 pm

bio je Candy Candy, sta je HRT tako siromasan da stavlja anime stare preko 20 g??
e sad kad su uveli digitalno...trebaju stavit AnimeTV i svi sretni Rolling Eyes Razz
[Vrh] Go down
http://animehrvatska.blog.hr/
iron_pixel
Anime Fighter
Anime Fighter
iron_pixel

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime12/10/2010, 3:15 pm

aniimefreAk je napisao/la:

e sad kad su uveli digitalno...trebaju stavit AnimeTV i svi sretni Rolling Eyes Razz

Mogli bi napraviti peticiju ... <.<
[Vrh] Go down
Nao freak
Anime Star
Anime Star
Nao freak

Broj postova : 49

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime12/10/2010, 8:22 pm

iron_pixel je napisao/la:

MOGLI BI... Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 38071
al, oce nas bit dovoljno?
[Vrh] Go down
http://animehrvatska.blog.hr/
iron_pixel
Anime Fighter
Anime Fighter
iron_pixel

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime13/10/2010, 11:20 am

iron_pixel je napisao/la:

MOGLI BI... Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 38071
al, oce nas bit dovoljno?

Naahhh ... Vjerojatno neće ... xP
[Vrh] Go down
bornap
Anime Warrior
Anime Warrior
bornap

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime13/10/2010, 5:57 pm

Ma gledajte samo kad mobiliziram trupe za takvu peticiju. Trupe zvane krivotvorenje potpisa Very Happy .
[Vrh] Go down
extraordinary
Anime Expert
Anime Expert
extraordinary

Broj postova : 150

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime26/10/2010, 12:11 pm

Slažem se =)

Btw. mora nas biti dovoljno za tu peticiju XP
[Vrh] Go down
Aru- chan
Anime Expert
Anime Expert
Aru- chan

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime25/11/2010, 2:10 pm

Kužite [You must be registered and logged in to see this link.] scenu borbe. A tek vrisak. Ili ono ''Sad mi je dosta!!' rolinng on the floor rolinng on the floor

Jel to Rubeus i Mamoru imaju isti glas?

Ali moram napomenuti da mi se taj muški glas sviđa *brukica*
[Vrh] Go down
bornap
Anime Warrior
Anime Warrior
bornap

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime25/11/2010, 5:58 pm

Nema što, šteta što više ne prikazuju, i to baš s tom sinkronizacijom. Ako ništa drugo, barem da se malo nasmijem. Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 285258
[Vrh] Go down
MarinaRaider
Anime Star
Anime Star
MarinaRaider

Broj postova : 17

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime25/11/2010, 8:42 pm

hrvatske sinkronizacije ovise uglavnom o studiju koji ih sinkronizira...
recimo,ne znam gleda li itko Bakugan. sinkronizacija je toliko losa i usudila bi se rec propala da jednostavno ne mozes normalno gledati anime dok,recimo,Pokémoni imaju jako dobru sinkronizaciju(dakako studij za sinkronizaciju sam bira glumce,a po meni "project 6 studio" ima najbolje sinkronizacije) =)
[Vrh] Go down
http://marinaraider.deviantart.com/
bornap
Anime Warrior
Anime Warrior
bornap

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime26/11/2010, 2:21 pm

U vezi sinkronizacije Pokemona, moram se složiti. Ako se dobro sjećam, to su dobro odradili.
Na Bakugane naiđem samo kada ih moja sestra okrene, a ni tada ne obraćam pažnju na sikronizaciju, jer ih gleda kad sam ja zauzet na kompu ili nečime sličnim.
[Vrh] Go down
Aru- chan
Anime Expert
Anime Expert
Aru- chan

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime28/11/2010, 8:25 pm

bornap je napisao/la:
U vezi sinkronizacije Pokemona, moram se složiti. Ako se dobro sjećam, to su dobro odradili.
Na Bakugane naiđem samo kada ih moja sestra okrene, a ni tada ne obraćam pažnju na sikronizaciju, jer ih gleda kad sam ja zauzet na kompu ili nečime sličnim.

I ja se slažem u vezi Pokemona. Ali zaboravljamo ovdje i Digimone. Prema meni oni su skupa s Pokemonima najbolje hrvatske sinkronizacije animea.

A sadašnje sinkronizacije... Bolje da ni ne spominjem.

Nego jel isti studio sinkronizirao i Pokemone i Digimone?
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Hrvatske sinkronizacije animea
[Vrh] 
Stranica 2 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Što vas odbija kod animea?
» Što ste iz animea prenijeli u svakodnevicu ???
» You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea
» Imate li prijatelja/prijateljicu koji/koja izgleda kao lik iz mange/animea?