| Hrvatske sinkronizacije animea | |
|
+24Sovac SAINT_SEIYA Smak bea666 fingolfin Johnny Fallen Angel scream Kami-sama MarinaRaider Nao freak iron_pixel Sophie kety Haruhi Crazy Smaug Aoi No Yuuki dragon3d1 anime freak extraordinary Yuki bornap Katja-chan Aru- chan 28 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Crazy Smaug Anime Star

Broj postova : 15 Join date : 22.08.2010
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 29/8/2010, 10:26 pm | |
| - Yuki je napisao/la:
- našla sam savršeni opis za našu siknorizaciju danas: kao kakva jeftina reklama!!
sve samo da se pomuzu pare | |
|
 | |
anime freak Anime Expert

Broj postova : 186 Join date : 02.02.2010 Age : 33 Lokacija : haha..pred laptopom!!
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 4/9/2010, 12:29 pm | |
| - bornap je napisao/la:
- anime freak je napisao/la:
- Shaman King...ne sječam se sinkronizacije...ali meni se on najviše dopada na engleskom...
Koliko ja znam, Shaban king nije bio sinkroniziran, nego su ga prikazali na engleskom. moguće...ja znam da sam ga gledala na engl. and jap. | |
|
 | |
Haruhi Anime Star

Broj postova : 12 Join date : 05.09.2010
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 13/9/2010, 12:09 pm | |
| Ja sam gledala mjesečevu ratnicu,pokemone i digimone čak sam imala lutke od toga. i sad sam neke ep pogledala od Bakugana ali to je dosadno!-.- | |
|
 | |
bornap Anime Warrior

Broj postova : 133 Join date : 16.08.2010 Age : 30 Lokacija : Osijek
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 17/9/2010, 7:13 pm | |
| Osobno smatram da bi najbolje bilo da jednostavno ostave na original i titluju na domaći. Znam da su to napravili s jednom sezonom Digimona.
Code Geass na hrvatskom... Mislim da bih srćani udar dobio, neovisno o krajnjem rezultatu. Pogotovo ako je loš. | |
|
 | |
Aru- chan Anime Expert

Broj postova : 186 Join date : 09.04.2010 Age : 27 Lokacija : On the Moon
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 17/9/2010, 8:28 pm | |
- Osobno smatram da bi najbolje bilo da jednostavno ostave na original i titluju na domaći. Znam da su to napravili s jednom sezonom Digimona.
Code Geass na hrvatskom... Mislim da bih srćani udar dobio, neovisno o krajnjem rezultatu. Pogotovo ako je loš. Digimon Tamers I Death Note također. Baš me zanima kako bi bilo. | |
|
 | |
bornap Anime Warrior

| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 17/9/2010, 8:48 pm | |
| Death note? Što bi ljudi sve rekli za shinigamije... | |
|
 | |
Yuki Anime Expert

Broj postova : 151 Join date : 19.04.2010 Lokacija : The Town
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 18/9/2010, 7:40 pm | |
| Detah Note= Mrtvi notes Shinagami = Bogovi smrti... | |
|
 | |
Katja-chan Power Otaku

Broj postova : 202 Join date : 02.04.2010 Age : 25 Lokacija : Blizu VŽ-a =)
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 19/9/2010, 8:54 am | |
- Osobno smatram da bi najbolje bilo da jednostavno ostave na original i titluju na domaći. Znam da su to napravili s jednom sezonom Digimona.
Code Geass na hrvatskom... Mislim da bih srćani udar dobio, neovisno o krajnjem rezultatu. Pogotovo ako je loš. Na Novoj TV su anime Super GALS ostavili na japanskom sa titlovima. Gledala sam to u 3. razredu i bio mi je zakon anime. Inače,mislim da sikroniziraju anime većinom da bi djeca koja još ne znaju čitati mogli razumijeti anime pa mislim da bi neki vaši zahtjevi bili malo previše. Opet za Code Geass bi mogli ostaviti japanski jer to neće gledati djeca... (barem mislim <.<) ali danas niti u 7. razredu djeca ne znaju čitati..naravno da onda uvijek sikroniziraju anime. | |
|
 | |
kety Anime Star

Broj postova : 1 Join date : 10.10.2010
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 10/10/2010, 9:36 am | |
| jel sada ima mjesećevih ratnica uopće ne novoj već dosta vremene amislim o njima i još puno crtića iz moga djetinjstva može li mi molim vas neko reći ako zna kada emitiraju mjesećeve ratnice | |
|
 | |
Sophie Admin

Broj postova : 308 Join date : 29.01.2010
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 10/10/2010, 3:30 pm | |
| - kety je napisao/la:
- jel sada ima mjesećevih ratnica uopće ne novoj već dosta vremene amislim o njima i još puno crtića iz moga djetinjstva može li mi molim vas neko reći ako zna kada emitiraju mjesećeve ratnice
nema ih više, nepuštaju ih već..duže vrijeme. T_T Može tu i tamo koja točka, veliko slovo i to? | |
|
 | |
Aru- chan Anime Expert

| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 10/10/2010, 4:59 pm | |
| Ja sam čitala negdje da Digimone i Pokemone (moguće i Sailor Moon) više ne mogu prikazivati kod nas jer su izgubili prava. Ali ja gledam nekad Pokemone (  ) na mojamini.tv | |
|
 | |
Katja-chan Power Otaku

Broj postova : 202 Join date : 02.04.2010 Age : 25 Lokacija : Blizu VŽ-a =)
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 11/10/2010, 1:55 pm | |
| - Aru- chan je napisao/la:
- Ja sam čitala negdje da Digimone i Pokemone (moguće i Sailor Moon) više ne mogu prikazivati kod nas jer su izgubili prava. Ali ja gledam nekad Pokemone (
) na mojamini.tv Kakva prava? O__O Danas sam vidla kako curica iz vrtića ima Sailor Moon torbu.. *__* | |
|
 | |
Aru- chan Anime Expert

| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 11/10/2010, 6:46 pm | |
| - Katja-chan je napisao/la:
- Aru- chan je napisao/la:
- Ja sam čitala negdje da Digimone i Pokemone (moguće i Sailor Moon) više ne mogu prikazivati kod nas jer su izgubili prava. Ali ja gledam nekad Pokemone (
) na mojamini.tv Kakva prava? O__O Danas sam vidla kako curica iz vrtića ima Sailor Moon torbu.. *__* Autorska. Iako nije mi jasno na koju foru. Ja imam torbu Sailor Moon. Kad sam išla prvi (ili je to bio drugi  ) razred, u jednoj trgovini sam vidjela torbu i odmah sam krenula na stedjenje. Uskoro sam imala 50 kuna i postala ponosna vlasnica Sailor Moon torbe Nešto da kažem o našim sinkronizacijama... Kad neki naš glumac glumi dva lika različite dobi (npr. dječaka od 10 i dedeka od 50) nimalo se ne trudi 'promijeniti' glas da bar bude mala razlika. To mi se stvarno ne sviđa. Ili kad nekome daju neodgovarajući glas pa treba imat 15 godina, a zvuči kao da mu je 45. Odmah mi ubije doživljaj jer se stalno koncentriram na taj grozni glas. Pogotovo još kad zvuči kao recitacija. Mislim da bi naši glumci mogli puno bolje. Moram pohvaliti Milu E - nešto, ona mi super glumi (ona je Jessie u Pokemonima, jel?) | |
|
 | |
iron_pixel Anime Fighter

Broj postova : 95 Join date : 05.08.2010
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 11/10/2010, 7:20 pm | |
| Meni su hrvatske sinkronizacije animea općenito grozne! Kad sam gledala Tokyo Mew Mew (hrvatska sinkronizacija) - ubilo me u pojam pa sam prestala gledati. <.< Dok, recimo, Pokémoni su super! ^˛^
Više mi se sviđaju animei sinkronizirani na engl. Oni stvarno znaju obaviti posao! | |
|
 | |
Nao freak Anime Star

Broj postova : 49 Join date : 22.09.2010 Age : 27 Lokacija : behind you *grins*
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 12/10/2010, 12:14 pm | |
| bio je Candy Candy, sta je HRT tako siromasan da stavlja anime stare preko 20 g?? e sad kad su uveli digitalno...trebaju stavit AnimeTV i svi sretni | |
|
 | |
iron_pixel Anime Fighter

| |
 | |
Nao freak Anime Star

Broj postova : 49 Join date : 22.09.2010 Age : 27 Lokacija : behind you *grins*
 | |
 | |
iron_pixel Anime Fighter

| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 13/10/2010, 11:20 am | |
| | |
|
 | |
bornap Anime Warrior

| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 13/10/2010, 5:57 pm | |
| Ma gledajte samo kad mobiliziram trupe za takvu peticiju. Trupe zvane krivotvorenje potpisa  . | |
|
 | |
extraordinary Anime Expert

Broj postova : 150 Join date : 13.07.2010
 | |
 | |
Aru- chan Anime Expert

| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 25/11/2010, 2:10 pm | |
| Kužite [You must be registered and logged in to see this link.] scenu borbe. A tek vrisak. Ili ono ''Sad mi je dosta!!' Jel to Rubeus i Mamoru imaju isti glas? Ali moram napomenuti da mi se taj muški glas sviđa *brukica* | |
|
 | |
bornap Anime Warrior

| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 25/11/2010, 5:58 pm | |
| Nema što, šteta što više ne prikazuju, i to baš s tom sinkronizacijom. Ako ništa drugo, barem da se malo nasmijem.  | |
|
 | |
MarinaRaider Anime Star

Broj postova : 17 Join date : 04.11.2010 Age : 29 Lokacija : Osijek
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 25/11/2010, 8:42 pm | |
| hrvatske sinkronizacije ovise uglavnom o studiju koji ih sinkronizira... recimo,ne znam gleda li itko Bakugan. sinkronizacija je toliko losa i usudila bi se rec propala da jednostavno ne mozes normalno gledati anime dok,recimo,Pokémoni imaju jako dobru sinkronizaciju(dakako studij za sinkronizaciju sam bira glumce,a po meni "project 6 studio" ima najbolje sinkronizacije) =) | |
|
 | |
bornap Anime Warrior

| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 26/11/2010, 2:21 pm | |
| U vezi sinkronizacije Pokemona, moram se složiti. Ako se dobro sjećam, to su dobro odradili. Na Bakugane naiđem samo kada ih moja sestra okrene, a ni tada ne obraćam pažnju na sikronizaciju, jer ih gleda kad sam ja zauzet na kompu ili nečime sličnim. | |
|
 | |
Aru- chan Anime Expert

| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 28/11/2010, 8:25 pm | |
- U vezi sinkronizacije Pokemona, moram se složiti. Ako se dobro sjećam, to su dobro odradili.
Na Bakugane naiđem samo kada ih moja sestra okrene, a ni tada ne obraćam pažnju na sikronizaciju, jer ih gleda kad sam ja zauzet na kompu ili nečime sličnim. I ja se slažem u vezi Pokemona. Ali zaboravljamo ovdje i Digimone. Prema meni oni su skupa s Pokemonima najbolje hrvatske sinkronizacije animea. A sadašnje sinkronizacije... Bolje da ni ne spominjem. Nego jel isti studio sinkronizirao i Pokemone i Digimone? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea  | |
| |
|
 | |
| Hrvatske sinkronizacije animea | |
|