| Hrvatske sinkronizacije animea | |
|
+24Sovac SAINT_SEIYA Smak bea666 fingolfin Johnny Fallen Angel scream Kami-sama MarinaRaider Nao freak iron_pixel Sophie kety Haruhi Crazy Smaug Aoi No Yuuki dragon3d1 anime freak extraordinary Yuki bornap Katja-chan Aru- chan 28 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Smak Anime Warrior
Broj postova : 140 Join date : 06.08.2012
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 4/9/2012, 8:38 pm | |
| Guts bi bio Zagorac 100%, delal bum on Griffitha bez problema Dbk1998Čak mislim da bi to i pomoglo. U našim krajevima sve što ima rukom crtanu grafiku te animaciju je crtić. Ljudi ni ne spoznaju razliku između animea te "crtića". Btw, odgledao sam jednu epizodu Avatar: The Last Airbender na Nickelodeonu. Sa hrvatskom sikronizacijom! Iako nije japanski anime ova sinkronizacija ni nije toliko loša.
Zadnja promjena: Smak; 5/9/2012, 7:14 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Smak Anime Warrior
Broj postova : 140 Join date : 06.08.2012
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 5/9/2012, 7:18 am | |
| - Citat :
- by House196 on uto ruj 04, 2012 11:59 pm
Avatar ima hrvatsku sinkronizaciju ? ? ? To si gledao na nekom internet tvu tipa maxtv ili bnet ili iskontv ??? Na MaxTv-u. Imaju 2 Nickelodeon programa. Jedan na engleskom drugi sinkroniziran na hrv. (oba dva imaju isti program). Jedine sinkronizacije koje vrijede su Spužva Bob i Airbender | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 5/9/2012, 9:19 am | |
| - Smak je napisao/la:
-
- Citat :
- by House196 on uto ruj 04, 2012 11:59 pm
Avatar ima hrvatsku sinkronizaciju ? ? ? To si gledao na nekom internet tvu tipa maxtv ili bnet ili iskontv ??? Na MaxTv-u. Imaju 2 Nickelodeon programa. Jedan na engleskom drugi sinkroniziran na hrv. (oba dva imaju isti program). Jedine sinkronizacije koje vrijede su Spužva Bob i Airbender Kako su preveli nazive ??? Airbender i takve slicne |
|
| |
Dbk1998 Ultimate Power Otaku
Broj postova : 408 Join date : 19.07.2012 Age : 26 Lokacija : Dubrovnik
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 5/9/2012, 1:57 pm | |
| Imaju ti vladari zrakom,vatrom,zemljom itd. A ime je jednostavno:Avatar nema dodatka last airbender. Inače sinkronizacija je odlična što se mene tiče. Nije slučaj kao što nekad bude da sinkronizacija oskudjeva glasovima ovdje baš ima puno glasova. | |
|
| |
anime_rules Ultimate Power Otaku
Broj postova : 363 Join date : 23.08.2012 Age : 30 Lokacija : ispred monitora
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 23/9/2012, 9:15 am | |
| Evo prije koji dan sam na youtube-u naletio na Yu-Gi-Oh! Piramida Svijetlosti cijeli film hrv. sinkr. te malo pogledao ispočetka. Brate mili, pa ko parodija kad sam čuo nazive čudovišta i neke krištave glasove umirao sam od smijeha! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 23/9/2012, 7:34 pm | |
| - anime_rules je napisao/la:
- Evo prije koji dan sam na youtube-u naletio na Yu-Gi-Oh! Piramida Svijetlosti cijeli film hrv. sinkr. te malo pogledao ispočetka. Brate mili, pa ko parodija kad sam čuo nazive čudovišta i neke krištave glasove umirao sam od smijeha!
Ima još i nekih epizoda Yugioh na youtube nema samo taj film...meni su smiješni neki glasovi npr.od Pegaza...al npr.od Yami Yugija mi je super glas(bolji mi je od engleskog glasa) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 23/9/2012, 8:54 pm | |
| - Matea2306 je napisao/la:
- Ima još i nekih epizoda Yugioh na youtube nema samo taj film...meni su smiješni neki glasovi npr.od Pegaza...al npr.od Yami Yugija mi je super glas(bolji mi je od engleskog glasa)
Meni je engleski glas prilicno cool (svidja mi se ta kombinacija dubine i blage hrapavosti), al moram priznat da mi je hrvatski Yami Yugi bas super. Malo mi je glupo bilo sto su prevodili (i to lose u nekim slucajevima) imena karata. Hvala bogu pa su to promijenili u Yugioh GX i koristili engleska imena... zapravo je GX bio puno bolje sinkroniziran... cak bih rekao da je jedna od boljih hr sinkronizacija |
|
| |
TehnoVesna Anime Star
Broj postova : 3 Join date : 08.12.2012 Age : 41
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 8/12/2012, 6:03 pm | |
| Zdravo svima Od nedavno sam postala fan hrvatske verzije Yugioh serijala. Da li postoji mogućnost skidanja ove verzije i ako postoji može li mi neko pomoći da pronađem gde. Unapred hvala | |
|
| |
Johnny Moderator
Broj postova : 799 Join date : 30.08.2011 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 8/12/2012, 7:22 pm | |
| Koja sezona? Tj. koji arc? Običan, GX ili 5d's? | |
|
| |
TehnoVesna Anime Star
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 8/12/2012, 9:47 pm | |
| - Johnny je napisao/la:
- Koja sezona?
Tj. koji arc? Običan, GX ili 5d's? Zanime me običan arc, i to epizode iz prve dve sezone (čujem da se od treće sezone sastav glumaca koji daju glasove promenio, i dosta pogoršao). | |
|
| |
House196 Moderator
Broj postova : 388 Join date : 24.09.2012 Age : 31 Lokacija : Ispred monitora
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 8/12/2012, 11:05 pm | |
| Kolko se ja sjecam se glumci nikad nisu mijenjali... a sto se tice hr verzije, posjeti stranicu Sinkro Hrvatska (Link je u spoileru) - Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this link.]
| |
|
| |
Johnny Moderator
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 9/12/2012, 5:52 am | |
| Mijenjali su ih tamo negdje oko Shadow nešto arca i zasrali ga teško.
Ugl; pogledat ću kod sebe doma (DVD-ovi) i na netu što ima od torrenta pa eventualne nalaske uploadam ili samo dam link. | |
|
| |
TehnoVesna Anime Star
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 9/12/2012, 6:05 am | |
| - Johnny je napisao/la:
- Mijenjali su ih tamo negdje oko Shadow nešto arca i zasrali ga teško.
Da li je poznato zašto su ih menjali? Zaista je velika šteta, posebno ide na živce licemerstvo kako su crtani deo odgoja, a onda nemaju problem da unište ono što valja i zamene ga nečim ispod standarda. Usput, hvala što ste se tako brzo odazvali i što mi pomažete | |
|
| |
Johnny Moderator
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 9/12/2012, 7:42 am | |
| NP Mada ne mogu ništa obećati; hrv sinkronizacija se teško nađe. | |
|
| |
Dbk1998 Ultimate Power Otaku
Broj postova : 408 Join date : 19.07.2012 Age : 26 Lokacija : Dubrovnik
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea 7/8/2015, 9:27 am | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ljudi našo sam stranicu sa hrvatskom sinkronizacijom i podnaslovima Mjesečeve Ratnice(Sailor Moon) Nakon godina traženja danas sam slučajno otkrio ovo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea | |
| |
|
| |
| Hrvatske sinkronizacije animea | |
|