Croatian Anime Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Croatian Anime Forum

Početna stranicaPortalLatest imagesRegistracijaLogin

Hrvatske sinkronizacije animea

Go down 
+24
Sovac
SAINT_SEIYA
Smak
bea666
fingolfin
Johnny
Fallen Angel
scream
Kami-sama
MarinaRaider
Nao freak
iron_pixel
Sophie
kety
Haruhi
Crazy Smaug
Aoi No Yuuki
dragon3d1
anime freak
extraordinary
Yuki
bornap
Katja-chan
Aru- chan
28 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
Autor/icaPoruka
Smak
Anime Warrior
Anime Warrior
Smak

Broj postova : 140

Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime4/9/2012, 8:38 pm

Guts bi bio Zagorac 100%, delal bum on Griffitha bez problema Very Happy
Dbk1998
Čak mislim da bi to i pomoglo. U našim krajevima sve što ima rukom crtanu grafiku te animaciju je crtić.
Ljudi ni ne spoznaju razliku između animea te "crtića". Sad
Btw, odgledao sam jednu epizodu Avatar: The Last Airbender na Nickelodeonu. Sa hrvatskom sikronizacijom! Iako nije japanski anime ova sinkronizacija ni nije toliko loša.

Zadnja promjena: Smak; 5/9/2012, 7:14 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime4/9/2012, 9:59 pm

Smak je napisao/la:
Btw, odgledao sam jednu epizodu Avatar: The Last Airbender na Nickelodeonu. Sa hrvatskom sikronizacijom! Iako nije japanski anime ova sinkronizacija ni nije toliko loša.

Avatar ima hrvatsku sinkronizaciju ? ? ?

To si gledao na nekom internet tvu tipa maxtv ili bnet ili iskontv ???
[Vrh] Go down
Smak
Anime Warrior
Anime Warrior
Smak

Broj postova : 140

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime5/9/2012, 7:18 am

Citat :
by House196 on uto ruj 04, 2012 11:59 pm
Na MaxTv-u. Imaju 2 Nickelodeon programa. Jedan na engleskom drugi sinkroniziran na hrv. (oba dva imaju isti program).
Jedine sinkronizacije koje vrijede su Spužva Bob i Airbender yumm....it\\'s a yu
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime5/9/2012, 9:19 am

Smak je napisao/la:
Citat :
by House196 on uto ruj 04, 2012 11:59 pm
Na MaxTv-u. Imaju 2 Nickelodeon programa. Jedan na engleskom drugi sinkroniziran na hrv. (oba dva imaju isti program).
Jedine sinkronizacije koje vrijede su Spužva Bob i Airbender yumm....it\\'s a yu

Kako su preveli nazive ??? Airbender i takve slicne
[Vrh] Go down
Dbk1998
Ultimate Power Otaku
Ultimate Power Otaku
Dbk1998

Broj postova : 408

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime5/9/2012, 1:57 pm

Imaju ti vladari zrakom,vatrom,zemljom itd.
A ime je jednostavno:Avatar nema dodatka last airbender.
Inače sinkronizacija je odlična što se mene tiče.
Nije slučaj kao što nekad bude da sinkronizacija oskudjeva glasovima ovdje baš ima puno glasova.
[Vrh] Go down
anime_rules
Ultimate Power Otaku
Ultimate Power Otaku
anime_rules

Broj postova : 363

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime23/9/2012, 9:15 am

Evo prije koji dan sam na youtube-u naletio na Yu-Gi-Oh! Piramida Svijetlosti cijeli film hrv. sinkr. te malo pogledao ispočetka. Brate mili, pa ko parodija kad sam čuo nazive čudovišta i neke krištave glasove umirao sam od smijeha! rolinng on the floor
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime23/9/2012, 7:34 pm

anime_rules je napisao/la:
Evo prije koji dan sam na youtube-u naletio na Yu-Gi-Oh! Piramida Svijetlosti cijeli film hrv. sinkr. te malo pogledao ispočetka. Brate mili, pa ko parodija kad sam čuo nazive čudovišta i neke krištave glasove umirao sam od smijeha! rolinng on the floor

Ima još i nekih epizoda Yugioh na youtube nema samo taj film...meni su smiješni neki glasovi npr.od Pegaza...al npr.od Yami Yugija mi je super glas(bolji mi je od engleskog glasa)
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime23/9/2012, 8:54 pm

Matea2306 je napisao/la:
Ima još i nekih epizoda Yugioh na youtube nema samo taj film...meni su smiješni neki glasovi npr.od Pegaza...al npr.od Yami Yugija mi je super glas(bolji mi je od engleskog glasa)

Meni je engleski glas prilicno cool (svidja mi se ta kombinacija dubine i blage hrapavosti), al moram priznat da mi je hrvatski Yami Yugi bas super. Malo mi je glupo bilo sto su prevodili (i to lose u nekim slucajevima) imena karata. Hvala bogu pa su to promijenili u Yugioh GX i koristili engleska imena... zapravo je GX bio puno bolje sinkroniziran... cak bih rekao da je jedna od boljih hr sinkronizacija
[Vrh] Go down
TehnoVesna
Anime Star
Anime Star
TehnoVesna

Broj postova : 3

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime8/12/2012, 6:03 pm

Zdravo svima Smile Od nedavno sam postala fan hrvatske verzije Yugioh serijala. Da li postoji mogućnost skidanja ove verzije i ako postoji može li mi neko pomoći da pronađem gde. Unapred hvala♥️
[Vrh] Go down
Johnny
Moderator
Moderator
Johnny

Broj postova : 799

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime8/12/2012, 7:22 pm

Koja sezona?
Tj. koji arc? Običan, GX ili 5d's?
[Vrh] Go down
TehnoVesna
Anime Star
Anime Star
TehnoVesna

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime8/12/2012, 9:47 pm

Johnny je napisao/la:
Koja sezona?
Tj. koji arc? Običan, GX ili 5d's?
Zanime me običan arc, i to epizode iz prve dve sezone (čujem da se od treće sezone sastav glumaca koji daju glasove promenio, i dosta pogoršao).
[Vrh] Go down
House196
Moderator
Moderator
House196

Broj postova : 388

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime8/12/2012, 11:05 pm

Kolko se ja sjecam se glumci nikad nisu mijenjali... a sto se tice hr verzije, posjeti stranicu Sinkro Hrvatska (Link je u spoileru)

Spoiler:
[Vrh] Go down
Johnny
Moderator
Moderator
Johnny

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime9/12/2012, 5:52 am

Mijenjali su ih tamo negdje oko Shadow nešto arca i zasrali ga teško.

Ugl; pogledat ću kod sebe doma (DVD-ovi) i na netu što ima od torrenta pa eventualne nalaske uploadam ili samo dam link.
[Vrh] Go down
TehnoVesna
Anime Star
Anime Star
TehnoVesna

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime9/12/2012, 6:05 am

Johnny je napisao/la:
Mijenjali su ih tamo negdje oko Shadow nešto arca i zasrali ga teško.

Da li je poznato zašto su ih menjali? Zaista je velika šteta, posebno ide na živce licemerstvo kako su crtani deo odgoja, a onda nemaju problem da unište ono što valja i zamene ga nečim ispod standarda. Usput, hvala što ste se tako brzo odazvali i što mi pomažete Very Happy
[Vrh] Go down
Johnny
Moderator
Moderator
Johnny

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime9/12/2012, 7:42 am

NP
Mada ne mogu ništa obećati; hrv sinkronizacija se teško nađe.
[Vrh] Go down
Dbk1998
Ultimate Power Otaku
Ultimate Power Otaku
Dbk1998

Broj postova : 408

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime7/8/2015, 9:27 am

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ljudi našo sam stranicu sa hrvatskom sinkronizacijom i podnaslovima Mjesečeve Ratnice(Sailor Moon)
Nakon godina traženja danas sam slučajno otkrio ovo.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Hrvatske sinkronizacije animea   Hrvatske sinkronizacije animea - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Hrvatske sinkronizacije animea
[Vrh] 
Stranica 4 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Što vas odbija kod animea?
» Što ste iz animea prenijeli u svakodnevicu ???
» You're gonna LOVE this - glazbeni tribute određenom tipu animea
» Imate li prijatelja/prijateljicu koji/koja izgleda kao lik iz mange/animea?