Croatian Anime Forum
|
| | visual novels/eroge | |
|
+6Sovac Suzaku Kururugi Crazy Smaug dragon3d1 bornap Katja-chan 10 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Katja-chan Power Otaku

Broj postova : 202 Join date : 02.04.2010 Age : 25 Lokacija : Blizu VŽ-a =)
 | Naslov: visual novels/eroge 22/8/2010, 1:46 pm | |
| Znači da li igrate visual novels/eroge , koje su vam najdraže, da li uvijek samo jednu routu završite i idete na drugi visual novel ili sve po redu rješavate ? Da li igrate samo da dobitie H-scenes ili ima drugih razloga? Koji su vam najdraži likovi iz visual novela? Ja igram visual novele (uvijek all ages, lame znam.. ) i igrala sam Kanon,Little Busters, Katekawa shoujo(fanmade) i Planetarian. Većinom završim jednu routu i prijeđem na drugi visual novel. Jednom, kad sam igrala bez walktrougha dobila sam Mai bad end, i bila jako depremirana jer mi je dugo trebalo,onda sam kasnije dobila Makoto good end, Little Busters sam igrala samo Rin1 (jedino prevedeno) a Katekawa shoujo sam dobila Rin good end i jedini bad end. Zato uvijek igram sa walktroughom .. izbjegavam one linearne, dosadne visual novele(Planetarian) ali ako su od Key-a može proći. | |
|  | | bornap Anime Warrior

Broj postova : 133 Join date : 16.08.2010 Age : 30 Lokacija : Osijek
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 22/8/2010, 2:49 pm | |
| Da vidimo... Imam dosta visual novela, ali od njih svih sam prešao (dakle, dobio sve endinge) samo Bible black. Trenutno igram Fate/stay night a na čekanju su mi CLANNAD, Hourglass of summer i The Sagara family. To 'Na ćekanju' znaći, možda u budućnosti, ako mi se bude dalo. Visual novele uvijek igram tako da dobijem sve endinge. Sudeći po walkthroughu, FSN će me pošteno istraumatizirati svojim 'dead endovima'. Kod mene je onako kako Morgana (jel Morgana?) kaže, "Što god izabrao, Hugo, zasigurno ćeš pogriješiti." | |
|  | | Katja-chan Power Otaku

| Naslov: Re: visual novels/eroge 22/8/2010, 2:52 pm | |
| - Spoiler:
- bornap je napisao/la:
- Da vidimo... Imam dosta visual novela, ali od njih svih sam prešao (dakle, dobio sve endinge) samo Bible black. Trenutno igram Fate/stay night a na čekanju su mi CLANNAD, Hourglass of summer i The Sagara family. To 'Na ćekanju' znaći, možda u budućnosti, ako mi se bude dalo.
Visual novele uvijek igram tako da dobijem sve endinge. Sudeći po walkthroughu, FSN će me pošteno istraumatizirati svojim 'dead endovima'. Kod mene je onako kako Morgana (jel Morgana?) kaže, "Što god izabrao, Hugo, zasigurno ćeš pogriješiti."
Zar nije Bible Black mučenje sa svim tim endingima? CLANNAD je okej,ali nema nikakvih H-scena .. gledala sam anime(obožavam clannad) i malo čitala o visual novelu,pa znam da imaš dva djela igre.. Samo što skidanje igre je mučenje jer ima 3 gige. <.< >.> | |

| Naslov: Re: visual novels/eroge 22/8/2010, 5:05 pm | |
| - Spoiler:
- Katja-chan je napisao/la:
- bornap je napisao/la:
- Da vidimo... Imam dosta visual novela, ali od njih svih sam prešao (dakle, dobio sve endinge) samo Bible black. Trenutno igram Fate/stay night a na čekanju su mi CLANNAD, Hourglass of summer i The Sagara family. To 'Na ćekanju' znaći, možda u budućnosti, ako mi se bude dalo.
Visual novele uvijek igram tako da dobijem sve endinge. Sudeći po walkthroughu, FSN će me pošteno istraumatizirati svojim 'dead endovima'. Kod mene je onako kako Morgana (jel Morgana?) kaže, "Što god izabrao, Hugo, zasigurno ćeš pogriješiti." Zar nije Bible Black mučenje sa svim tim endingima? CLANNAD je okej,ali nema nikakvih H-scena .. gledala sam anime(obožavam clannad) i malo čitala o visual novelu,pa znam da imaš dva djela igre.. Samo što skidanje igre je mučenje jer ima 3 gige. <.< >.>
Hmm... A zašto bi bio mučenje? Uz auto-read, mučenje mi je bilo samo dobiti true end i još jedan ending (zadnja dva koja su mi bila ostala). | |

| Naslov: Re: visual novels/eroge 22/8/2010, 9:02 pm | |
| - Spoiler:
- bornap je napisao/la:
- Katja-chan je napisao/la:
- bornap je napisao/la:
Visual novele uvijek igram tako da dobijem sve endinge. Sudeći po walkthroughu, FSN će me pošteno istraumatizirati svojim 'dead endovima'. Kod mene je onako kako Morgana (jel Morgana?) kaže, "Što god izabrao, Hugo, zasigurno ćeš pogriješiti." Zar nije Bible Black mučenje sa svim tim endingima? CLANNAD je okej,ali nema nikakvih H-scena .. gledala sam anime(obožavam clannad) i malo čitala o visual novelu,pa znam da imaš dva djela igre.. Samo što skidanje igre je mučenje jer ima 3 gige. <.< >.> Hmm... A zašto bi bio mučenje? Uz auto-read, mučenje mi je bilo samo dobiti true end i još jedan ending (zadnja dva koja su mi bila ostala).
E baš to,ti true edningi. Ono kad moraš opet cijeli route ispočetka proći da dobiš pravi end. <.< >.> Nekad sam pokušavala staviti auto-read i slagati si sendvič ali ... to zna biti presporo . Nekad isto imam probleme sa nalaženjem all ages verzija. <.< Ili nema translation za njih pa onda imam 18+ tekst ali H-scena nema. Izgleda,da ću ipak skidati H-verzije ali preskakati scene. X3 | |

| Naslov: Re: visual novels/eroge 23/8/2010, 7:04 am | |
| Pa, u Bible blacku sam auto-read stavio samo za dijelove koje sam prešao, i išlo je dovoljno brzo. Zaustavilo bi se tek kad bi igra naišla na tekst koji još nisam prošao.
Hmm... Da li je scene uopće moguće preskoćiti? Koliko znam, u F/SNu nije. Ukoliko ih naravno prvo nisi pročitala, ofkors. Ne znam da li ti je to važno, ali moguće je da se likovi ponekad prisjećaju tih scena. Na primjer, Shirou, glavni lik F/SN-a, ponekad, u Fate routeu, sljedom okolnosti bude... pa, podsvjesno prisiljen, prisjetiti se scene sa Saber, i svaki puta, zbog njene ljepote ili nećega, skoro dobije srčani udar. Ne pomaže ni to što ju jednom nađe golu u kadi. Nastane awkward moment jer je i on, jel, gol. Majke mi, da je Rin tada ušla, smijeh bi me vjerovatno ubio. | |

| Naslov: Re: visual novels/eroge 23/8/2010, 11:20 am | |
| - Spoiler:
- bornap je napisao/la:
- Pa, u Bible blacku sam auto-read stavio samo za dijelove koje sam prešao, i išlo je dovoljno brzo. Zaustavilo bi se tek kad bi igra naišla na tekst koji još nisam prošao.
Hmm... Da li je scene uopće moguće preskoćiti? Koliko znam, u F/SNu nije. Ukoliko ih naravno prvo nisi pročitala, ofkors. Ne znam da li ti je to važno, ali moguće je da se likovi ponekad prisjećaju tih scena. Na primjer, Shirou, glavni lik F/SN-a, ponekad, u Fate routeu, sljedom okolnosti bude... pa, podsvjesno prisiljen, prisjetiti se scene sa Saber, i svaki puta, zbog njene ljepote ili nećega, skoro dobije srčani udar. Ne pomaže ni to što ju jednom nađe golu u kadi. Nastane awkward moment jer je i on, jel, gol. Majke mi, da je Rin tada ušla, smijeh bi me vjerovatno ubio.
Uvijek možeš preskočiti.. držiš CRTL tipku kad dođeš do "nepoželjnog" teksta i onda se preskoči taj H-dio sa slikom i tekstom, ali ako predugo držiš onda zna malo previše preskočiti. Ah,scene u kadi .. to je već kliše u takvim stvarima i u Kanonu sam to doživjela..samo to je bila loli Makoto u kadi s Pirom na glavi. - Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
| |
|  | | dragon3d1 Anime Star

Broj postova : 39 Join date : 18.04.2010 Age : 31 Lokacija : nepoznata
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 23/8/2010, 11:48 pm | |
| | |

| Naslov: Re: visual novels/eroge 24/8/2010, 9:35 am | |
| - Spoiler:
- dragon3d1 je napisao/la:
- preporuke nekih?
Ovisi što tražiš: akcija, h, drama , romance.. horror ? | |
|  | | dragon3d1 Anime Star

| Naslov: Re: visual novels/eroge 24/8/2010, 12:28 pm | |
| najbolji od svakog žanra  sve cu ih prec | |

| |  | | dragon3d1 Anime Star

| Naslov: Re: visual novels/eroge 24/8/2010, 4:04 pm | |
| doh!  gamer! | |
|  | | Crazy Smaug Anime Star

Broj postova : 15 Join date : 22.08.2010
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 24/8/2010, 6:04 pm | |
| - Spoiler:
- bornap je napisao/la:
Za Fate/stay night ti treba minimalno 60 sati. Da, 60. Bible black, minimalno nekih 5-6.
Ovisi koliko brzo čitaš, meni je trebalo nešto više od 60h za Fate, Unlimited bladeworks i polovicu heavens feel rute. Tipu koji me je nagovorio manje od 40h za sve endinge i sve pathove. | |

| Naslov: Re: visual novels/eroge 25/8/2010, 6:29 am | |
| - Spoiler:
- Crazy Smaug je napisao/la:
- bornap je napisao/la:
Za Fate/stay night ti treba minimalno 60 sati. Da, 60. Bible black, minimalno nekih 5-6. Ovisi koliko brzo čitaš, meni je trebalo nešto više od 60h za Fate, Unlimited bladeworks i polovicu heavens feel rute. Tipu koji me je nagovorio manje od 40h za sve endinge i sve pathove.
Jel taj lik Isus? Ja imam 17 sati i 43 minute igre, a tek sam prošao susret - Spoiler:
s drugim Archerom
u 13. danu (dakle, negdje pri kraju tog dana) Fatea. | |
|  | | Crazy Smaug Anime Star

Broj postova : 15 Join date : 22.08.2010
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 25/8/2010, 1:39 pm | |
| valjda brzo čita...
jesi dovršio možda Phantom of Inferno? ako to još uopće imaš.. | |

| Naslov: Re: visual novels/eroge 25/8/2010, 3:31 pm | |
| Ma samo jedan ending dobio, ono kad - Spoiler:
pobjegneš u Japan.
Da li još imam, ne znam. Trebao bih potražiti i iskopati. | |
|  | | Suzaku Kururugi Power Otaku

Broj postova : 224 Join date : 01.07.2012 Age : 38 Lokacija : Zagreb,centar
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 26/9/2012, 11:41 am | |
| Većinom sam sve te prešao s svim endingsima,pogotovo Sagara Family.Sada trenutno prelazim guilty:the sin i Adam:Double factor | |
|  | | Sovac Moderator

Broj postova : 388 Join date : 14.06.2012 Age : 33 Lokacija : Zagorje
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 1/10/2012, 7:52 pm | |
| Igram 999 (9 Hours, 9 Persons, 9 Doors) na ds-u i super je, još mi fale 2 od 6 krajeva, preporuke za ljude koji imaju ds, a za one koji nemaju: pa zato je bog stvorio emulatore. | |
|  | | anime_rules Ultimate Power Otaku

Broj postova : 363 Join date : 23.08.2012 Age : 29 Lokacija : ispred monitora
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 4/10/2012, 7:28 am | |
| Evo skidam Clannad Visual Novel (3 GB) i to će mi biti prva vn koju ću zaigrat. Ako mi se svidi, planiram zaigrati još neke npr. Sovac mi je preporučio Fate/Stay Night, vidim da ga je uploadao na forum. Sovac, thanks! | |
|  | | fingolfin Moderator

Broj postova : 742 Join date : 22.04.2012 Age : 32
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 16/2/2013, 11:49 am | |
| Evo, ja sam pročitao svoju prvu vizualnu novelu, pa da podijelim mišljenje sa vama ^^
Ime novele je G-Senjou no Maou a ovdje je kratak opis sa jedne stranice:
You play the role of Azai Kyousuke, the son of a legendary gangster infamous in the underworld. You spend your time listening to Bach, playing God at school and covertly working for your stepfather, a ruthless financial heavyweight. This idyllic existence is broken when two individuals appear in the city - a beautiful girl named Usami Haru with hair you could get lost in for days, and a powerful international gangster known only as "Maou". Almost without delay, the two begin a deadly cat-and-mouse game, bringing you and your friends into the crossfire. Plotting, political intrigue and layer upon layer of interlocking traps are the weapons in this epic battle of wits.
Nakon što sam ju završio, moja ocjena je: 10/10
Likovi i njihov razvoj su jednostavno predobri, priča isto tako, ima puno plot twistova ( u main routi, daleko najbolja rout po tom pitanju), čak uspije i dosta emocija izvuči iz vas ^^
Svakako preporučam svima ^^ | |
|  | | Erroratu Anime Star

Broj postova : 30 Join date : 25.10.2013 Age : 26 Lokacija : Osinja,BIH
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 25/10/2013, 11:20 pm | |
| Dangan Ronpa je sjajna vizuelna novela za PSP,znaci nabavi emulator Ako volis misterije i potrage za ubicama,i to da ti daju ogromnu kolicinu unikantnih likova i onda ih ubijaju jedan po jedan | |
|  | | Eevee357 Anime Warrior

Broj postova : 100 Join date : 20.03.2012 Age : 28
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 4/10/2014, 5:28 pm | |
| Najčešće igram otome igre, za sada sam odigrala: a2 a due Boku no Shokora Get Dumped Haukouki: Demon of the Fleeting Blossom Nicole Persona 3 Pyrite heart Re: Alistair The second reproduction Starry sky-in spring Tokimeki memorial 1,2,3 ostalih se ne mogu sjetiti...
Čekam: prijevod Brothers Conflict Passion Pinka izlazak OZMAFIA igre na engleskom ostatak Starry Sky fanšize paypal da si mogu kupiti Dandelion i Nameless | |
|  | | Eevee357 Anime Warrior

Broj postova : 100 Join date : 20.03.2012 Age : 28
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 4/10/2014, 5:40 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]The Second Reproduction "Christina was the third princess of Almenan, and born in the era of war against the Demons. Having the status of a ‘Champion’, Christina had countless battle victories upon her shoulders and was feared by the Demon race. Being the most successful of her three sisters, her mother the queen sent her on a secret mission to assassinate the Demon Lord Gardis in return for his ruthless annihilation of the Kingdom of Crofts. Obeying her mother’s orders for the sake of her kingdom, Christina set out alongside with her most loyal knight Lezette to take the Demon Lord’s head, and to bring peace to the land.” Heroji: Gardis-perverzni kralj demona. [You must be registered and logged in to see this image.]Lezette-odani prijatelj iz djetinjstva [You must be registered and logged in to see this image.]Jin-Gardisov sluba i svima najdraži (spoiler)dere [You must be registered and logged in to see this image.]Svoje mišljenje ću kasnije dodati pošto mi trenutačno mozak ne funkcionira >.> | |
|  | | Suzaku Kururugi Power Otaku

Broj postova : 224 Join date : 01.07.2012 Age : 38 Lokacija : Zagreb,centar
 | Naslov: Re: visual novels/eroge 4/10/2014, 9:41 pm | |
| Chain:The lost footprints,Do you like horny bunnies 1 and 2,Amorous Professor Chieri,Adam:The lost factor,Koihime,Tick Tack,Navel Shuffle,Eroge!sex and games make sex games,Deardrops,WeLoveMaster, Moero Downhill svi dijelovi.Adam i Chain su predobre,kriminalistika,zavjere,ubojstva..... | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: visual novels/eroge  | |
| |
|  | | | visual novels/eroge | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|