| >>Preporuka za Anime<< | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Arrka Anime Warrior
Broj postova : 144 Join date : 19.07.2011 Age : 29
| Naslov: >>Preporuka za Anime<< 3/5/2012, 8:48 pm | |
| Zna netko dobar anime? xD | |
|
| |
fingolfin Moderator
Broj postova : 742 Join date : 22.04.2012 Age : 33
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 3/5/2012, 10:55 pm | |
| Znam ja Dakle, pretpostavit ću da si gledao/la Death Note i Code Geass (ako nisi onda obavezno moraš!), onda isto od obaveznih stvari tu su Durarara i Kara no Kyoukai, i meni jedan od boljih animea: Bakemonogatari. Isto odlični animei su Fate/stay Night (i Fate/Zero, ali je druga sezona f/z ongoing), Cowboy Bebop i Claymore. To su stvari kojih sam se ovako na brzinu sjetio, ako je to sve već viđeno, onda ću naći još toga ^^ | |
|
| |
Johnny Moderator
Broj postova : 799 Join date : 30.08.2011 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 4/5/2012, 5:16 am | |
| Ima toga
Hoćeš komediju ili nešto malo ozbiljnije? | |
|
| |
Arrka Anime Warrior
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 5/5/2012, 12:46 pm | |
| - fingolfin je napisao/la:
- Znam ja
Dakle, pretpostavit ću da si gledao/la Death Note i Code Geass (ako nisi onda obavezno moraš!), onda isto od obaveznih stvari tu su Durarara i Kara no Kyoukai, i meni jedan od boljih animea: Bakemonogatari. Isto odlični animei su Fate/stay Night (i Fate/Zero, ali je druga sezona f/z ongoing), Cowboy Bebop i Claymore.
To su stvari kojih sam se ovako na brzinu sjetio, ako je to sve već viđeno, onda ću naći još toga ^^
Code Geass nisam gledao jer me nekako Mecha dosađuju <.<,za ova 3 nisam čuo al sam namjeravao pogledat Fate/stay Night,za Cowboy Bebop se podrazumjeva da su "svi gledali" lol a Claymore nisam pogledao <.< | |
|
| |
Arrka Anime Warrior
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 5/5/2012, 12:48 pm | |
| - Johnny je napisao/la:
- Ima toga
Hoćeš komediju ili nešto malo ozbiljnije? Sad baš u zadnje vrijeme nisam pogledao anime koji je bio smješan svi su tu negdje...al opčenito neš ozbiljnije i da ne traje cjelu vječnost (po epizodama) | |
|
| |
Johnny Moderator
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 5/5/2012, 3:34 pm | |
| - Arrka je napisao/la:
- Johnny je napisao/la:
- Ima toga
Hoćeš komediju ili nešto malo ozbiljnije? Sad baš u zadnje vrijeme nisam pogledao anime koji je bio smješan svi su tu negdje...al opčenito neš ozbiljnije i da ne traje cjelu vječnost (po epizodama) Ovako; Madoka, Puella magica - remek-djelo, čini se blesav na početku, ali jako dobar anime+muzika je odlična 11eyes - akcijom nabijen anime s interesantnom pričom | |
|
| |
Johnny Moderator
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 5/5/2012, 6:16 pm | |
| BTW-sad sam friško načeo Kuroshitsuji i odličan je, probaj i to | |
|
| |
fingolfin Moderator
Broj postova : 742 Join date : 22.04.2012 Age : 33
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 5/5/2012, 9:25 pm | |
| - Arrka je napisao/la:
- fingolfin je napisao/la:
- Znam ja
Dakle, pretpostavit ću da si gledao/la Death Note i Code Geass (ako nisi onda obavezno moraš!), onda isto od obaveznih stvari tu su Durarara i Kara no Kyoukai, i meni jedan od boljih animea: Bakemonogatari. Isto odlični animei su Fate/stay Night (i Fate/Zero, ali je druga sezona f/z ongoing), Cowboy Bebop i Claymore.
To su stvari kojih sam se ovako na brzinu sjetio, ako je to sve već viđeno, onda ću naći još toga ^^
Code Geass nisam gledao jer me nekako Mecha dosađuju <.<,za ova 3 nisam čuo al sam namjeravao pogledat Fate/stay Night,za Cowboy Bebop se podrazumjeva da su "svi gledali" lol a Claymore nisam pogledao <.< Daj priliku Code Geassu, iako nisi mecha fan, radnja se ne vrti samo oko Mechi u CG. Kara no Kyoukai ti je malo mračniji i ozbiljniji (7 filmova, oko sat vremena svaki, samo peti traje 2 sata). Claymore je malo mračniji anime, ima dosta akcije, podjeća malo na Berserk (samo sa ženskama, ali meni je Claymore čak bolji, 26 ep traje). Bakemonogatari ti je 15 ep, ima dosta humora i preodličan anime. Durarara isto ima malo humora, ali su radnja i likovi preodlični ^^ Pa izaberi nešto od ovoga što smo ja i Johnny nabrojali, sigurno nećeš pogrješiti, jer su sve odlični animei Hope i helped | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 6/5/2012, 3:57 pm | |
| Code Geass nije toliko o mechovima koliko o izborima koje Lelouch (glavni lik) mora donijeti i o situacijama u kojima se nađe (a od nekih ti oce srce puknut)... to je i jedini anime uz koji sam pustio suzu (2 put ) btw Durarara!! je cisti win a mogu i preporuciti Soul Eater (bas poceo neki dan gledat) |
|
| |
Arrka Anime Warrior
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 6/5/2012, 5:10 pm | |
| a očito ću neš morati odabrati na kraju...s time da ću 100% pol ovih animea zaboravit pogledat xD | |
|
| |
Johnny Moderator
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 6/5/2012, 5:59 pm | |
| myanimelist is your friend tako ja ne zaboravljam animee BTW-nez dali sam rekao, ali pogledaju Angel beats, anime je zaista opuštajuć i dirljiv, možda ne sad (ako ideš u OŠ, SŠ ili nešto takvo), ali čim uhvatiš par dana samo za sebe, pogledaj, nećeš se razočarati | |
|
| |
Arrka Anime Warrior
| |
| |
Eevee357 Anime Warrior
Broj postova : 100 Join date : 20.03.2012 Age : 29
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 7/5/2012, 2:19 pm | |
| - Arrka je napisao/la:
- Johnny je napisao/la:
- myanimelist is your friend
tako ja ne zaboravljam animee
BTW-nez dali sam rekao, ali pogledaju Angel beats, anime je zaista opuštajuć i dirljiv, možda ne sad (ako ideš u OŠ, SŠ ili nešto takvo), ali čim uhvatiš par dana samo za sebe, pogledaj, nećeš se razočarati Toliko sad anime-a da nemam pojma kj da gledam xD Preporučujem ti da počneš sa Black Butlerom (trying to stop the fangirl inside me from kyaaaa-ing ) ili Soul Eaterom ^^ Gledala sam oboje i imaju dobre priče i duhoviti su | |
|
| |
Johnny Moderator
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 7/5/2012, 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Arrka Anime Warrior
| Naslov: Re: >>Preporuka za Anime<< 7/5/2012, 3:14 pm | |
| | |