| Koje serije gledate? | |
|
+30Helix LilithK roverandom ecimir shiyuma Dbk1998 House196 anime_rules Smak Suzaku Kururugi Poetus fingolfin Johnny Eevee357 Shader scream Fallen Angel Neko-chan Nao freak Sophie Bunny Ai Haruhi kasumi anime freak bornap Aoi No Yuuki Katja-chan extraordinary Aru- chan 34 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Aru- chan Anime Expert

Broj postova : 186 Join date : 09.04.2010 Age : 27 Lokacija : On the Moon
 | Naslov: Koje serije gledate? 28/8/2010, 6:17 pm | |
| Ja obožavam Charmed, CSI, a najviše H2O: Just Add Water. Kod nas nema puno fanova te serije, a ja je baš Prošle sam godine započela gledati Hannah Montana, al mi je dosadila. Razmišljam o tome da pogledam Heroje, a upravo si skidam The Secret World Of Alex Mack. | |
|
 | |
extraordinary Anime Expert

Broj postova : 150 Join date : 13.07.2010
 | |
 | |
Aru- chan Anime Expert

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 28/8/2010, 6:56 pm | |
| | |
|
 | |
Katja-chan Power Otaku

Broj postova : 202 Join date : 02.04.2010 Age : 25 Lokacija : Blizu VŽ-a =)
 | Naslov: Re: Koje serije gledate? 28/8/2010, 7:06 pm | |
| Ja gledam Doctor Who. *o* And... The Big Bang Theory.. kad sestra gleda .. <.< I to bi bilo to, ne volim hrvatsku televiziju,njemačka je puno bolja. | |
|
 | |
Aoi No Yuuki Anime Fighter

Broj postova : 56 Join date : 24.07.2010 Age : 27 Lokacija : Magnolia
 | |
 | |
bornap Anime Warrior

Broj postova : 133 Join date : 16.08.2010 Age : 30 Lokacija : Osijek
 | Naslov: Re: Koje serije gledate? 29/8/2010, 7:57 am | |
| Ja ponekad pogledam Doktora Kuću, kad me stara ne otjera od TV-a. | |
|
 | |

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 29/8/2010, 10:08 am | |
| Eh, da, gledam Doctor House-a i Uvod u anatomiju. Zivio FoxLife XD | |
|
 | |
anime freak Anime Expert

Broj postova : 186 Join date : 02.02.2010 Age : 33 Lokacija : haha..pred laptopom!!
 | Naslov: Re: Koje serije gledate? 4/9/2010, 12:54 pm | |
| osim Azian stuff koji je obavezan dio majnen života... gledam: House, Uvod u Anatomiju(kada mi se da), Kućanice, L word  , True Blood, Vampire Diaries, Hex, How I met your mother... neke pratim preko interneta, a neke preko fox life-a ili hrt-a... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 12/9/2010, 11:01 am | |
| - Spoiler:
- anime freak je napisao/la:
- osim Azian stuff koji je obavezan dio majnen života...
gledam: House, Uvod u Anatomiju(kada mi se da), Kućanice, L word , True Blood, Vampire Diaries, Hex, How I met your mother...
Dr. House, Uvod u Anatomiju, How I met your mother
Inače, hoće li Vampire Diaries prikazivati na novoj tv? | |
|
 | |
kasumi Anime Expert

Broj postova : 185 Join date : 16.08.2010 Age : 31
 | Naslov: Re: Koje serije gledate? 12/9/2010, 7:57 pm | |
| - Spoiler:
- extraordinary je napisao/la:
gledam: House, Uvod u Anatomiju(kada mi se da), Kućanice, L word , True Blood, Vampire Diaries, Hex, How I met your mother...
Inače, hoće li Vampire Diaries prikazivati na novoj tv?
citala sam da ove godine misle otkupit dosta serija (popularnih) i među njima je i VD  ali da, ugl. gledat cemo (tko zna kad) | |
|
 | |
Aoi No Yuuki Anime Fighter

Broj postova : 56 Join date : 24.07.2010 Age : 27 Lokacija : Magnolia
 | Naslov: Re: Koje serije gledate? 13/9/2010, 7:26 am | |
| - Spoiler:
- kasumi je napisao/la:
- extraordinary je napisao/la:
Inače, hoće li Vampire Diaries prikazivati na novoj tv?
citala sam da ove godine misle otkupit dosta serija (popularnih) i među njima je i VD  ali da, ugl. gledat cemo (tko zna kad)
Što nije VD trebao biti na NovojTV ovo ljeto? *hm* | |
|
 | |
Haruhi Anime Star

Broj postova : 12 Join date : 05.09.2010
 | Naslov: Re: Koje serije gledate? 13/9/2010, 12:05 pm | |
| Ja volim gledati teorija velikog praska bitange i princeze večernja škola,uvod u antomiju i to je to. | |
|
 | |
Ai Anime Star

Broj postova : 23 Join date : 28.08.2010 Age : 32 Lokacija : Pula, Hrvatska
 | Naslov: Re: Koje serije gledate? 28/9/2010, 11:49 am | |
| Volim gledati Vampire Diaries, Merlina i Kako sam upoznao vašu majku, a ostale serije koje više ne pratim ili koje su odavno završile, ali volim ih su: Pravi poziv ( ili Tru Colling ), Zaboravljeni slučaj, Heroji ( ili Third Watch ), House.... | |
|
 | |
Aru- chan Anime Expert

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 28/9/2010, 1:00 pm | |
| Evo postala sam fan Heroja  | |
|
 | |
Bunny Anime Star

Broj postova : 21 Join date : 03.10.2010 Age : 31 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Koje serije gledate? 10/10/2010, 1:10 pm | |
| Obožavam Doctor Who... To mi je najnaj serija ikad.  Osim DW-a, volim i Torchwood (DW spin-off), House, Monty Python's Flying Circus, Midsomer Murders, Life On Mars (odlična serija, šeta što nisu prikazali sve ep na HRT-u  ), How I Met Your Mother. ^^ Baš me zanima Vampire Diaries, nadam se da će Nova to uskoro emitirat. :S | |
|
 | |
Katja-chan Power Otaku

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 10/10/2010, 4:16 pm | |
| - Spoiler:
- Bunny je napisao/la:
- Obožavam Doctor Who... To mi je najnaj serija ikad.
Osim DW-a, volim i Torchwood (DW spin-off), House, Monty Python's Flying Circus, Midsomer Murders, Life On Mars (odlična serija, šeta što nisu prikazali sve ep na HRT-u ), How I Met Your Mother. ^^
Baš me zanima Vampire Diaries, nadam se da će Nova to uskoro emitirat. :S
AA! I love you~ DW je osum. Pogotovo Rose Tyler, nikad nisam zaboravila nju... T~T | |
|
 | |
bornap Anime Warrior

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 10/10/2010, 6:57 pm | |
| Zaboravio sam spomenuti da gledam i Dosje X. Ali to sam skinuo s neta. | |
|
 | |
Bunny Anime Star

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 10/10/2010, 7:52 pm | |
| - Spoiler:
- Katja-chan je napisao/la:
- Bunny je napisao/la:
Osim DW-a, volim i Torchwood (DW spin-off), House, Monty Python's Flying Circus, Midsomer Murders, Life On Mars (odlična serija, šeta što nisu prikazali sve ep na HRT-u ), How I Met Your Mother. ^^
Baš me zanima Vampire Diaries, nadam se da će Nova to uskoro emitirat. :S AA! I love you~ DW je osum. Pogotovo Rose Tyler, nikad nisam zaboravila nju... T~T
^^ Da. Rose mi je, uz Doca, Jacka i Donnu, naj lik u seriji.  Šteta što su joj dali onakav kraj...  Nadam se da će ponovo pojaviti jednog dana. Sad u novim sezonama teško, jer je redatelj S. Moffat, a on ne voli Rose iz ne znam kojeg razloga :S. A bome ni ja ne volim njegovog 11. Doctora. | |
|
 | |
Katja-chan Power Otaku

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 11/10/2010, 1:59 pm | |
| - Spoiler:
- Bunny je napisao/la:
- Bunny je napisao/la:
Baš me zanima Vampire Diaries, nadam se da će Nova to uskoro emitirat. :S AA! I love you~ DW je osum. Pogotovo Rose Tyler, nikad nisam zaboravila nju... T~T ^^ Da. Rose mi je, uz Doca, Jacka i Donnu, naj lik u seriji. Šteta što su joj dali onakav kraj... Nadam se da će ponovo pojaviti jednog dana. Sad u novim sezonama teško, jer je redatelj S. Moffat, a on ne voli Rose iz ne znam kojeg razloga :S. A bome ni ja ne volim njegovog 11. Doctora.
Donna je osum. Kako je znala skuriti doktora. X//D Ne voli Rose? D: *prostači u sebi* I meni je najnoviji doktor .. <.< Izgleda ko da je imao plastičnu operaciju, onak facu ko kocka. A opet najnoviju sezonu nisam odgledala do kraja nego par epizoda sa sestrom online. | |
|
 | |
Bunny Anime Star

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 11/10/2010, 8:24 pm | |
| - Spoiler:
- Bunny je napisao/la:
- Bunny je napisao/la:
Baš me zanima Vampire Diaries, nadam se da će Nova to uskoro emitirat. :S AA! I love you~ DW je osum. Pogotovo Rose Tyler, nikad nisam zaboravila nju... T~T ^^ Da. Rose mi je, uz Doca, Jacka i Donnu, naj lik u seriji. Šteta što su joj dali onakav kraj... Nadam se da će ponovo pojaviti jednog dana. Sad u novim sezonama teško, jer je redatelj S. Moffat, a on ne voli Rose iz ne znam kojeg razloga :S. A bome ni ja ne volim njegovog 11. Doctora. Donna je osum. Kako je znala skuriti doktora. X//D Ne voli Rose? D: *prostači u sebi* I meni je najnoviji doktor .. <.< Izgleda ko da je imao plastičnu operaciju, onak facu ko kocka. A opet najnoviju sezonu nisam odgledala do kraja nego par epizoda sa sestrom online.
 Da, totalno je čudan i stalno radi neke čudne face i mršti se. Moja frendica ga je prozvala Frankeinstein. xD Nisam ni ja gledala sve, samo nekoliko epizoda koje sam dobila... Također ne volim onu River Song... :S | |
|
 | |
Haruhi Anime Star

Broj postova : 12 Join date : 05.09.2010
 | Naslov: Re: Koje serije gledate? 27/10/2010, 2:01 pm | |
| I sad naj normalnije 1001 noć. Mislim ko to ne prati. | |
|
 | |
kasumi Anime Expert

Broj postova : 185 Join date : 16.08.2010 Age : 31
 | |
 | |

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 27/10/2010, 4:24 pm | |
| | |
|
 | |
bornap Anime Warrior

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 27/10/2010, 8:01 pm | |
| - Spoiler:
- Ai je napisao/la:
- Pravi poziv ( ili Tru Colling)
A jeste skontali da se serija u originalu ne zove True calling nego Tru calling, po glavnoj likuši? (Barem kad sam zadnji puta vidjeo) | |
|
 | |
Aru- chan Anime Expert

| Naslov: Re: Koje serije gledate? 28/10/2010, 1:05 pm | |
| Ni ja ne pratim Šeherezadu Ali prisiljena sam gledati navečer kad pišem zadaću, pa stara upali i gleda. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Koje serije gledate?  | |
| |
|
 | |
| Koje serije gledate? | |
|