| Prvi anime? | |
|
+40Shader GhostOfBs anime_rules LilithK Nyxie Dbk1998 Suzaku Kururugi Kodoku SAINT_SEIYA XxDeadlyCupcakexX MrMusX bea666 roverandom fingolfin Johnny Eevee357 MiiChwan Hrca ivan4ever ChomeChome fantasykido Fallen Angel Ai kasumi kaiser9 iron_pixel Nao freak Rei Crazy Smaug bornap animePeace extraordinary Tanny Aoi No Yuuki Yuki Sophie Aru- chan Katja-chan Rima anime freak 44 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Suzaku Kururugi Power Otaku
Broj postova : 224 Join date : 01.07.2012 Age : 39 Lokacija : Zagreb,centar
| Naslov: Re: Prvi anime? 8/7/2012, 8:46 pm | |
| Dragon Ball | |
|
| |
Dbk1998 Ultimate Power Otaku
Broj postova : 408 Join date : 19.07.2012 Age : 26 Lokacija : Dubrovnik
| Naslov: Re: Prvi anime? 19/7/2012, 11:46 am | |
| Pokemon,Sailor Moon...uglavnom one koje su naše televizije prikazivale. Ali tada sam imao tek 5 godina pa bih stvarno molio nekoga ako mu nije problem da mi napiše listu animea koji su emitirani na našim televizijama. I zna li netko imaju li u planu naše televizije emitirat neki anime. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prvi anime? 19/7/2012, 12:11 pm | |
| - Dbk1998 je napisao/la:
- Pokemon,Sailor Moon...uglavnom one koje su naše televizije prikazivale.
Ali tada sam imao tek 5 godina pa bih stvarno molio nekoga ako mu nije problem da mi napiše listu animea koji su emitirani na našim televizijama. I zna li netko imaju li u planu naše televizije emitirat neki anime. Pa bilo ih je cak... osim Pokemona i Sailor Moon, tu su jos DBZ (u vise pokusaja), original Dragon Ball (japanski sa titlovima), Shaman King (eng dub sa titlovima), Hamtaro (sinkronizirano), Astro Boy (sinkroniziraon na RTL-u i eng dub na NovojTV), Bakugan (sinkronizirano), Digimoni 1 i 2 (sinkronizirano), Captain Tsubasa (sinkronizirano, kod nas se zvao Gol), Yugioh i Yugioh GX (sinkronizirano, s time da je GX bio dosta dobar),... i to je sve cega se sjecam A ako nase telke i imaju u planu emitirat anime... onda ce ga stavit u djecji program negdje rano ujutro i vjerojatno sinkronizirat |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi anime? 19/7/2012, 12:22 pm | |
| Hvala na odgovoru Sjećam se još jednom crtića(nisam siguran je li bio anime) Uglavnom sjećam se da su bili jedan muški i ženska koja ga je pratila... On se borio protiv čudovišta i kada bi ubio čudovište,to čudovište bi se pretvorilo u kartu,a te karte je skupljala ta ženska... Sjećam se da je on jednom presjekao jednu kartu pa su se posvađali.... Samo mi nemojte reći da sam sanjao ovo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prvi anime? 19/7/2012, 12:55 pm | |
| Nisi to sanjao... anime se zove Mon Colle Knights i mislim da se kod nas prikazivao na novoj... s time da su pikazivali eng dub u kojem su ameri izgleda puno toga odrezali, jer original verzija ima 51 epizodu, a americka, a s time i internacionalna, verzija ima samo 46. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prvi anime? 19/7/2012, 6:24 pm | |
| - House196 je napisao/la:
- A ako nase telke i imaju u planu emitirat anime... onda ce ga stavit u djecji program negdje rano ujutro i vjerojatno sinkronizirat
Da citiram samog sebe Ako nista drugo onda bi barem mogli uvesti neki jedno ili dvosatni anime blok. Nesto kao Toonami na Adult Swimu. Sjecam se vremena dok je MTV jos bio cool, imali su anime blok od 23 do ponoci... ako se dobro sjecam prikazivali su Ghost in the Shell, Trigun i Hellsing. Dok se sjetim kako sam se kao mali suljao po kuci i glumio ninju kako bi mogao gledati to na telki |
|
| |
XxDeadlyCupcakexX Ultimate Power Otaku
Broj postova : 492 Join date : 15.06.2012 Age : 26
| Naslov: Re: Prvi anime? 19/7/2012, 6:51 pm | |
- House196 je napisao/la:
- A ako nase telke i imaju u planu emitirat anime... onda ce ga stavit u djecji program negdje rano ujutro i vjerojatno sinkronizirat
Da citiram samog sebe
Ako nista drugo onda bi barem mogli uvesti neki jedno ili dvosatni anime blok. Nesto kao Toonami na Adult Swimu. Sjecam se vremena dok je MTV jos bio cool, imali su anime blok od 23 do ponoci... ako se dobro sjecam prikazivali su Ghost in the Shell, Trigun i Hellsing. Dok se sjetim kako sam se kao mali suljao po kuci i glumio ninju kako bi mogao gledati to na telki sada ima i na njemačkoj vivi nešto animea... sada baš laufa naruto i detective conan. samo što je glupo što u narutu, kako da kažem, cenzuriraju krv a u conanu ne... svrha toga mi je nepoznata ali ok je za pogledat thumbs up for ninja house | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prvi anime? 19/7/2012, 7:29 pm | |
| Znam za Naruto na Vivi... al ne gledam bas zato jer cenzuriraju pa mi je glupo (ima na kompu pa radije tako gledam)... prije toga je bio One Piece, a njega zacudom nisu ni takli sto se tice cenzuriranja.
Ima i na RTL II nedjeljom ujutro od 7 do 11 Pokemoni, Yugioh 5d's, Inazuma Eleven, opet Pokemoni, Dragon Ball, Naruto Shippuden (super sinkroniziran, al cenzuriran do bola... malo glupo za gledat) i Dragon Ball Z |
|
| |
XxDeadlyCupcakexX Ultimate Power Otaku
Broj postova : 492 Join date : 15.06.2012 Age : 26
| Naslov: Re: Prvi anime? 19/7/2012, 8:14 pm | |
- Znam za Naruto na Vivi... al ne gledam bas zato jer cenzuriraju pa mi je glupo (ima na kompu pa radije tako gledam)... prije toga je bio One Piece, a njega zacudom nisu ni takli sto se tice cenzuriranja.
Ima i na RTL II nedjeljom ujutro od 7 do 11 Pokemoni, Yugioh 5d's, Inazuma Eleven, opet Pokemoni, Dragon Ball, Naruto Shippuden (super sinkroniziran, al cenzuriran do bola... malo glupo za gledat) i Dragon Ball Z da znam, meni te cenzure tako idu na živce umjesto da stave lijepo crvenu krv, oni stave plavo pa to onda izgleda kao da im curi slina iz usta. -.-' | |
|
| |
Nyxie Power Otaku
Broj postova : 239 Join date : 28.10.2012 Age : 32
| Naslov: Re: Prvi anime? 30/10/2012, 10:52 pm | |
| *revives the thread*
Moji prvi su bili Sailor Moon i Monster Rancher. To sam pratila odkad je izaslo,do kraja! | |
|
| |
LilithK Anime Fighter
Broj postova : 85 Join date : 21.10.2012 Age : 28 Lokacija : Vukohebina Wonderland
| Naslov: Re: Prvi anime? 31/10/2012, 8:59 pm | |
| Well, prvi vjerojatno Sailor Moon, a prvi kad sam skuzila sto je anime je bio Darker than Black. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi anime? 1/11/2012, 7:52 pm | |
| Od sinkroniziranih Pokemoni,Mjesečeva Ratnica(XD),Digimoni,Shaman King.... Što se tiče kad sam otkrio anime prvi mi je bio Bokusatsu Tenshi Dokuro-Cha,zatim Sora no Otoshimono,onda sam pauzirao pola godine prestalo me zanimat pa onda Rosario+Vampire itd. Ali nakon Sailor Moon mi je počela prava anime avantura.....Onda su se zaredali Death Note,Kuroshitsuji i CODE GEASS(my sad love) | |
|
| |
anime_rules Ultimate Power Otaku
Broj postova : 363 Join date : 23.08.2012 Age : 30 Lokacija : ispred monitora
| Naslov: Re: Prvi anime? 20/11/2012, 6:11 pm | |
| Ne sjećam se koji sam gledao prvi, ali ove sam gledao kao klinac: Pokemon, Digimon, Beyblade, Yu-Gi-Oh! (original i GX), DB(Z), Mjesečeva Ratnica, Sonic, Shaman King, Astro, Captain Tsubasa, Vitezovi Mon Koli, Transformers, Kimba, Oban Zvjezdani Trkači, ....... ima ih dosta. | |
|
| |
GhostOfBs Anime Star
Broj postova : 13 Join date : 22.11.2012
| Naslov: Re: Prvi anime? 28/11/2012, 1:42 pm | |
| Digimoni,Dragon ball,Beyblade eh to su bili dani | |
|
| |
Shader Anime Star
Broj postova : 38 Join date : 21.07.2011 Age : 33 Lokacija : Zenica, BiH
| Naslov: Re: Prvi anime? 28/11/2012, 1:59 pm | |
| Digimon Adventures, Dragon Ball, BLeach Digimon kec bio naj i ostat ce naj vrv | |
|
| |
shiyuma Anime Star
Broj postova : 11 Join date : 02.11.2012 Lokacija : makedonija
| Naslov: Re: Prvi anime? 5/12/2012, 12:18 am | |
| candy candy...najjaci i danas mi je drag | |
|
| |
Johnny Moderator
Broj postova : 799 Join date : 30.08.2011 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prvi anime? 5/12/2012, 6:43 am | |
| - Spoiler:
- shiyuma je napisao/la:
- candy candy...najjaci i danas mi je drag
Još uvijek to imam na par VHS-a ^^ Ne sjećam se puno, ali u glavi mi je anime ostao zapamćen kao zgodna drama (dap, još kao klinac sam imao ukusa ^^). Baš bih to mogao (re)-watchat preko ljetnih praznika. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi anime? 2/6/2013, 6:18 pm | |
| Sjećam se Oban zvjezdanih trkača,baš mi je maloprije pao na pamet taj anime,nisam znao da se tako zove,i upišem na google space racing anime,i odmah mi to izbaci i otvorim wiki i onda vidim da se radi o tom animeu. | |
|
| |
ecimir Anime Fighter
Broj postova : 79 Join date : 21.09.2012 Age : 35
| Naslov: Re: Prvi anime? 2/6/2013, 9:20 pm | |
| U djetinjstvu je bio Sailor moon, a onda 15g poslije sam zabunom skinuo Gantz anime umjesti filma i nakon toga su se počeli redati. | |
|
| |
anime_rules Ultimate Power Otaku
Broj postova : 363 Join date : 23.08.2012 Age : 30 Lokacija : ispred monitora
| |
| |
sammycrusade Anime Fighter
Broj postova : 57 Join date : 14.04.2014 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prvi anime? 15/4/2014, 5:30 pm | |
| meni je prvi crtic bio Naruto i Bleach | |
|
| |
droxy Anime Star
Broj postova : 2 Join date : 11.07.2015
| Naslov: Re: Prvi anime? 11/7/2015, 2:56 pm | |
| Ko klinac sam gledo na njemackim programima, al to ne brojim bas prvi anime mi je Hajime no Ippo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prvi anime? | |
| |
|
| |
| Prvi anime? | |
|